Mengen Siyaset

Ak Partili Vural Turan Aldı Verdi

Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Vural Turan son noktayı koydu. Mengen Ak Parti 7. Olağan Genel Kurulunda, Ak Parti Mengen İlçe Yönetim Kurulundan  Ak Parti  saflarına katılan Vural Turan Mengen..

Ak Partili Vural Turan Aldı Verdi

Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Vural Turan son noktayı koydu.

Mengen Ak Parti 7. Olağan Genel Kurulunda, Ak Parti Mengen İlçe Yönetim Kurulundan  Ak Parti  saflarına katılan Vural Turan Mengen Haber’e önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Mengen Belediye Meclisi üyeliğinden ayrılarak, Mengen Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu listesinden Ak Parti kadrolarına dahil olan Vural Turan, İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk’ün başkanlığında ilk toplantısına katıldı.
21 Eylül Pazartesi günü Mengen Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katılan Vural Turan, Ak Parti Yönetim Kurulunda görev almaktan, Ak Parti içinde hizmet etmekten çok mutlu olduğunu ifade etti.

Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Vural Turan; soruları aldı, samimi cevaplar verdi.
“Ben Mengen’de iş yapmakta olan bir iş adamıyım. Benim bu seviyeye gelmemdeki tek sebep çok çalışmamdır. Ben seçildiğim günden bu yana gazetelere röportajlar verdim veriyorum. Kişiler hakkında,  şu şunu yaptı, bu bunu yaptı demeye gerek yok. Bu basit insanların işidir. Benim işim çalışmak. Ben kafama koyduğumu yaparım. Hiç bir ölçü olmayınca ve her şey palavra olunca fikrime uymadı. Masada söz veriyorlar şeyde yok. Benim yapıma uygun değil, kendime uygun değil. Onun için baktım hep yalan hep yalan hep yalan bir yere kadar yalan. Onun için kendim karar verdim. Oktay arkadaşımla görüştüm. Arkadaşım; ben Ak Partiye geçeceğim dedim.”

Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Vural Turan konuşmasına şöyle devam etti.
“Ben Mengen’in en yardımsever insanlarından biriyim. Ne görev verilirse yaparım. Hangi kurum veya şahıs ne dedi de olmaz dedim. Hiç duyan oldu mu? Elimden gelen her şeyi yaparım inşallah.”
Sosyal Medya hakkında sorulan bir soruya ise;
“Kötü söz sahibine aittir. Ben bunlara kafa yormam. Aldırış da etmem. Ben yerli yersiz konuşmaya değil çalışmaya iş üretmeye hizmet etmeye geldim buraya.
Vural Turan sözlerini şöyle tamamladı.
“Ben iş adamıyım; ben işime gücüme bakarım. Mensubu olduğum Ak Partimizin de hizmetlerine hizmet katarım”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL