Mengen Yaşam

Ali Yüce Hoca Vefat Etti

Eski Mengen İmam Hatip Ortaokulu Müdürü ve Mengen İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Yüce vefat etti. Ömrünü, ilim irfan yolunda kendisini Kuran’a adamış güzel insan, eğitimci, Mengen İmam Hatip Ortaokulunun ..

Ali Yüce Hoca Vefat Etti

Eski Mengen İmam Hatip Ortaokulu Müdürü ve Mengen İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Yüce vefat etti.

Ömrünü, ilim irfan yolunda kendisini Kuran’a adamış güzel insan, eğitimci, Mengen İmam Hatip Ortaokulunun  kuruluşundan itibaren ve daha sonra da uzun yıllar Mengen İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünü yapan Ali Yüce Hakkın rahmetine kavuştu.

Büyük küçük herkes tarafından sevilen, Binlerce İmam Hatip Lisesi gencini yetiştiren, mezun eden, Mengen’de iyi ve inançlı bir nesil yetiştirmek için büyük çaba gösteren Ali Yüce yöneticiliğini yaptığı Lisenin tatbikat camiinde kılınan cenaze namazının ardından Türkbeyli mezarlığına defnedilecektir.

Mengen Müftüsü Mehmet Özcan’ın Ali Yüce Beyefendinin vefatına ilişkin yayınladığı mesajında;

Bölge halkımızın maneviyatının ihyası için uzun yıllar emek vermiş, Mengen’in yetiştirmiş olduğu güzide şahsiyetlerden biri olan, Mengen İmam Hatip Lisesi Emekli Müdürü Ali Yüce hocamızın vefatı bizleri ve camiamızı ziyadesiyle üzdü. Hocamıza Cenabı Hak’tan Rahmet niyaz ediyor, yetiştirmiş olduğu talebeler vesilesiyle salih amellerinin kesilmeyeceğini ümit ediyoruz.

Merhuma Yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret, bütün yakınlarına başsağlığı ve sabrı cemil niyaz ederim.
Mehmet ÖZCAN
Mengen Müftüsü
Hocamızın cenazesi, yarın (30.01.2023 pazartesi) İHL Tatbikat camiinde kılınacak öğle namazını müteakip Türkbeyli mahallesi kabristanında defnedilecektir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL