Mengen

Altı Okula Temizlik Belgesi Verildi

Mengen’de Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü tarafından ortaklaşa imzalanan ‘’Okulum Temiz’’ belgelendirme sürecinde 6 okulumuz “Okulum Temiz Belgesi” almaya hak kazandı. Dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19..

Altı Okula Temizlik Belgesi Verildi

Mengen’de Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü tarafından ortaklaşa imzalanan ‘’Okulum Temiz’’ belgelendirme sürecinde 6 okulumuz “Okulum Temiz Belgesi” almaya hak kazandı.

Dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan COVİD-19 salgını ile birlikte 21 Eylül’de kademeli olarak açılan okullarda eğitim görecek çocukların enfeksiyon riskini ortadan kaldırmak için Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü arasında imzalanan ‘’Eğitim Kurumlarında Hijyen Standartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü’’ kapsamında ilçemiz Mengen’de 6 okul “Okulum Temiz Belgesi” almaya hak kazandı. Okulların belgelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Celepçi makamında teslim etti.

Celepçi konu ile ilgili olarak;
Okulum temiz belgesini almaya hak kazanan Okullarımız ve kurumlarımıza İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen belgeleri taktim ettik.
Çalışmaya katılan öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyorum. Her şey çocuklarımızın daha iyi ortamlarda eğitim almaları için. Hayırlı uğurlu olsun.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL