Reklam

Aralarında Bolu’da Var

Meteoroloji’den Bolu İçin ‘Sarı’ Ve ‘Turuncu’ Uyarı Geldi Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 44 il için “turuncu” ve “sarı” uyarıda bulundu. Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu, Doğu Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu’da toz..

Aralarında Bolu’da Var

Meteoroloji’den Bolu İçin ‘Sarı’ Ve ‘Turuncu’ Uyarı Geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 44 il için “turuncu” ve “sarı” uyarıda bulundu. Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu, Doğu Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu’da toz taşınımı, kuvvetli rüzgar ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz`in iç kesimleri, Doğu Akdeniz’in doğusu, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz’in iç kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; bugün Marmara’nın batısı ile İzmir, yarın sabah saatlerinde Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. İç ve batı kesimlerde yer yer Toz Taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

44 İL İÇİN `SARI` VE `TURUNCU` UYARI
Toz taşınımı, kuvvetli Rüzgar ve gök gürültülü sağanak beklenen aralarında Bolu, İstanbul, Ankara ve İzmir`in de olduğu 44 il için ‘sarı’ ve ‘turuncu’ uyarı yapıldı.

TOZ TAŞINIMINA YÖNELİK ‘SARI’ UYARI YAPILAN İLLER
Adıyaman, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Kahramanmaraş, Muş, Van, Kilis, Osmaniye, Bitlis, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şanlıurfa, Batman, Şırnak

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK İÇİN ‘SARI’ UYARI YAPILAN İLLER
İstanbul, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, İzmir, Manisa, Tekirdağ, Kırklareli

KUVVETLİ RÜZGARA YÖNELİK ‘SARI’ UYARI YAPILAN İLLER
Amasya, Ankara, Artvin, Çankırı, Çorum, Giresun, Kırşehir, Ordu, Rize, Sivas, Tokat, Trabzon, Aksaray, Kırıkkale, Kayseri, Konya, Nevşehir, Niğde, Yozgat, Karaman

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL