Mengen Yaşam

Başkan Güner “Mengen Üzerine Titrediğimiz Kıymetli Bir İlçemizdir”

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner ve ekibi Aşçılar Diyarı Mengen İlçesine adeta çıkarma yaptı. Mengenli esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti İl Başkanı Güner, ziyaretinde esnaf ve..

Başkan Güner “Mengen Üzerine Titrediğimiz Kıymetli Bir İlçemizdir”

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner ve ekibi Aşçılar Diyarı Mengen İlçesine adeta çıkarma yaptı.

Mengenli esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti İl Başkanı Güner, ziyaretinde esnaf ve vatandaşları dinleyerek istek ve beklentileri hakkında notlar aldı.

AK Parti Bolu İl Ak Nokta Aracıyla, merkez ilçe diğer ilçelere ziyaretlerde bulunan İl Başkanı Suat Güner’in bugünkü durağı Mengen İlçesi oldu.

Mengen pazarında Ak Nokta aracı ile sıcak çorba dağıtarak üye kayıt çalışmaları yapan Mengen Teşkilatını ziyaret eden Güner, Mengen Ak Parti Teşkilatları ile bir arada esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Şen Sokak Lezzetleri iş yerinin açılışına katılan Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk ve teşkilatları tarafından karşılandı.

Şen Sokak Lezzetleri açılışında Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün ve Belediye Başkanı Turhan Bulut ile bir araya gelen Başkan Güner çaylı sohbette önemli konulara işaret etti.

Ak Parti İl Başkanı Güner, işyeri açılışının çaylı ikramı sırasında, Belediye Başkanı Turhan Bulut’a,

Yapılacak olan basın toplantınızdan haberdar oldum. Mengen Mustafa Ķörpeoğlu ilçe Devlet hastanesi ile ilgili olarak yaratılmak istenen, kafa karışıklığının kimseye bir şey kazandırmayacağını, özellikle hastanemizin statüsünün bir level daha yükseltildiği bir süreçte yanıltıcı yönlendirme ve bilgilerin kimseye fayda sağlamayacağını” hatırlattı.

Açılıştan sonra Ak Nokta aracının konuşlandığı alana hareket eden İl Başkanı Suat Güner, Pazar esnafının hastane ile ilgili bir sorusuna karşılık konuşmasında şunları kaydetti.

“Mengen Mustafa Körpeoğlu İlçe Hastanesi, Sağlık Bakanlığımıza bağlı bir hastanemizdir. Ülkemizin sağlık hizmetleri noktasında geldiği nokta çok açık ve çok net olarak bellidir. Mengen üzerine titrediğimiz, her türlü hizmetin Mengenli vatandaşlarımızın lehine , sağlık ve selametine harcandığı, verildiği kıymetli bir ilçemizdir. Bunun en son örneği de, tarafımızdan takip edilen, hükümetimiz tarafından hayata geçirilen TOKİ konutları ve elbette geçtiğimiz günlerde hayata geçirilen Doğal Gaz hizmetimizdir.” Dedi.

İl Başkanı Suat Güner açıklamalarına “Mustafa Körpeoğlu İlçe Devlet Hastanemizin kaybı olmadığı gibi kazancı söz konusudur.  Mevzu E2 grubunda olan  hastanemizin E1 grubuna yükseltilmesi ve yine Mengen İlçemize daha iyi sağlık hizmeti verebilmenin çabası, uzman doktorlarımızın da poliklinik hizmeti verebilmesine ilişkin çalışmalardır” diye devam etti.

İl Başkanı Güner, esas ziyaretine dair açıklamasında ise “Yeniçağa, Dörtdivan, Mudurnu, Seben Kıbrıscık, Merkez ilçelerimizden sonra Mengen İlçemize Ak Nokta aracımızla program düzenliyoruz. Mahalle mahalle, ilçe ilçe, belde belde gezerek vatandaşlarla buluşuyor, AK Nokta Aracımızla sıcak çorba dağıtıyor, bu vesile ile  vatandaşlarla sohbet edip onları dinliyoruz” dedi.

Ak Parti İl Başkanı ve Teşkilatları Ak Nokta aracı etkinlikleri, esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla yapılan sohbetlerin ardından ilçeden ayrıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL