Mengen Siyaset

Başkan Güner ve Milletvekili Coşkunyürek’le Pazarköy’ün Yüzü Güldü

Ak Parti İl Başkanı Güner ve Milletvekili Coşkunyürek Mengen Pazarköy’de orman köylüsü ile bir araya geldi. Geçtiğimiz hafta Bolu’nun tüm ilçelerinde ilçe teşkilat toplantılarını gerçekleştiren Ak Parti İl Başkanlığı, ilçe..

Başkan Güner ve Milletvekili Coşkunyürek’le Pazarköy’ün Yüzü Güldü

Ak Parti İl Başkanı Güner ve Milletvekili Coşkunyürek Mengen Pazarköy’de orman köylüsü ile bir araya geldi.

Geçtiğimiz hafta Bolu’nun tüm ilçelerinde ilçe teşkilat toplantılarını gerçekleştiren Ak Parti İl Başkanlığı, ilçe belde ve köy sorunlarını tek tek gözden geçiriyor.

Son olarak Mengen İlçesinde teşkilatlarıyla bir araya gelen Başkan Güner ve Milletvekili Coşkunyürek, Pazarköy Orman deposu konusunu yerinde görmek ve çözümlemek üzere Mengen’de orman köylüsü ile bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde Mengen teşkilatlarını ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Suat Güner ve Milletvekili Yüksel Coşkunyürek taşınması gündemde olan Pazarköy orman deposunu DSİ yetkilileri ile birlikte yerinde gördü.

Mevcut Pazarköy Orman Deposu geçtiğimiz aylarda selden zarar görmesi ile taşınması söz konusu olmuş, orman köylüsü bu karara karşı çıkmıştı.

Pazarköy, civar köy muhtarları ve orman kooperatifleri ile bir araya gelen Milletvekili Yüksel Coşkunyürek  yeni orman deposu konusunu masaya yatırdı.

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner ve Ak Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek Salı günü Pazarköy’de çevre köy muhtarları, orman kooperatifleri, orman köylüsü ve köy sakinleri ile bir araya geldi.

Pazarköy Deposu, Kiremitlik, Apaca depolarında incelemelerde bulunan Milletvekili Coşkunyürek ve beraberindeki heyet, alternatif depo yerlerinde de keşif yaparak tespitlerde bulundular.

Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’e Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, DSİ Müdürü Fatih Havan, Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Mengen Orman İşletme Müdürü Emre Koçak eşik ettiler.

Orman Köylüsünün alternatif olarak gösterdiği Alibeyler bölgesi ile Karaşeyhler Köyüne ait bölgede de incelemelerde bulunan Coşkunyürek en uygun yerin belirlenmesi ve orman köylüsünün mağdur edilmemesi için tavsiye ve telkinlerde bulundu.

Milletvekili Coşkunyürek ve Ak Parti İl Başkanı Güner’e, orman köylüleri, kooperatif başkanları, muhtarlar ve Pazarköylü vatandaşlar ilgi ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Orman Kooperatif Başkanları, DSİ tarafından yapılacak olan tespit ve projelerin bir an önce hayata geçirilmesini ve Orman Bölge Müdürlüğünden depo yeri konusunda hassasiyet gösterilmesini istediler.

Milletvekili Coşkunyürek değerlendirme konuşmasında “Selden etkilenen mevcut Pazarköy deposunu, an itibariyle kullanılan depoyu, muhtarlarımızın, orman köylümüzün ve orman kooperatif yetkililerinin göstermiş oldukları alternatif depoları inceleme fırsatı bulduk. DSİ, Orman Bölge ve İşletme Müdürümüz, Özel İdare Genel Sekreterimiz olmak üzere incelemelerimizi tamamladık. Pazarköy ve çevre köylerimizi mağdur etmeyecek şekilde teknik proje çalışması başlatılacak, uygun ve belirlenen alana yeni bir orman deposunu en kısa sürede tesis etmek üzere bütün imkanlar seferber edilecektir.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL