Yaşam

Başkan Kavak “Seben Panayırına Bekliyorum”

Her yıl Ekim ayında düzenlenen “Geleneksel Seben Panayırı ” bu yıl da 6-10 Ekim tarihlerinde gerçekleşiyor. Sebenli köylü, çiftçi ve üretici halkın ürünlerini tüketici ile buluşturduğu Seben panayırı start verdi…

Başkan Kavak “Seben Panayırına Bekliyorum”

Her yıl Ekim ayında düzenlenen “Geleneksel Seben Panayırı ” bu yıl da 6-10 Ekim tarihlerinde gerçekleşiyor.

Sebenli köylü, çiftçi ve üretici halkın ürünlerini tüketici ile buluşturduğu Seben panayırı start verdi.
Yöreye özgü ürünlerin pazar bulduğu Seben Panayırı bu yılda çevre ilçelerin, illerin ve Bolu’nun ilgi odağı olacak.

Bu yıl 6-10 Ekim tarihlerinde yapılması planlanan Seben Panayırı ile ilgili olarak Seben Belediye Başkanı sosyal medya hesabından panayırı haberini şu sözlerle duyurdu.

Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak “Bereketli topraklarımızın eşsiz tatlardaki ürünleri gelen misafirlerimiz için rengarenk görüntüler oluşturdu” dedi

Belediye Başkanı Kavak “Köylümüzün, esnafımızın ve Sebenli vatandaşlarımızın üretmiş olduğu ürünler tezgahlarda görsel bir şölen oluşturuyor. Seben elması, armudu, biberi, pekmezi, kabağı, karpuzu, üzümü, pirinci, bulguru ve cevizi ile panayıra büyük renk katacağı muhakkak. Seben panayırında tüm ürünler doğal ve en hakiki lezzetiyle alıcılarını bekliyor” diye konuştu.

Bolulu hemşerilerimizi, çevre ilçeleri ve çevre illeri 6-10 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Seben Panayırına davet eden Belediye Başkanı Fatih Kavak “Seben Panayırına gelen vatandaşlar hem fosil ormanlarını hem kaya evlerini gezme, hem de Seben ilçemizi yakından tanıma fırsatı bulacaklardır” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL