Yaşam

Başkan Özcan, Bakan Selçuk ve Milletvekili Tezcan’a Bolu’nun yöresel ürünlerini anlattı

Başkan Özcan; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, CHP Milletvekili Bülent Tezcan ve diğer ziyaretçilere Bolu’nun yöresel ürünlerini tanıttı. Köroğlu Organik ve Yöresel Ürünler Üretim ve..

Başkan Özcan, Bakan Selçuk ve Milletvekili Tezcan’a Bolu’nun yöresel ürünlerini anlattı

Başkan Özcan; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, CHP Milletvekili Bülent Tezcan ve diğer ziyaretçilere Bolu’nun yöresel ürünlerini tanıttı.

Köroğlu Organik ve Yöresel Ürünler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi, Ankara’da açtığı stant ile Bolu’ya has yöresel ürünleri tanıttı.
Başkent Ankara’da 3 gün boyunca Bolu rüzgârı esti. Bolu Belediyesi tarafından kurulan “Köroğlu Organik ve Yöresel Ürünler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi”, Ticaret Bakanlığı tarafından organize edilen ATO Congresium’da düzenlenen 4. Türkiye Kooperatifler Fuarı’nda büyük beğeni aldı.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen birçok kooperatife ev sahipliği yapan dev fuarda, Bolu Belediyesi Kooperatifinin açmış olduğu stant büyük ilgi gördü.

Bolu’ya özgü birçok yöresel ürünün tanıtımlarının yapıldığı stant; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan gibi önemli isimler ile birlikte binlerce kişiyi ağırladı.

Bakan Selçuk ve Aydın Milletvekili Tezcan standı ilgiyle gezerek, başta iza buğdayı olmak üzere Bolu’ya özgü yöresel ürünler hakkında stant görevlilerinden bilgiler aldı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da fuarın ilk gününde Ankara’ya giderek standı ziyaret etti. Başkan Özcan stantta, Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, CHP Milletvekili Bülent Tezcan ve diğer ziyaretçilere Bolu’nun yöresel ürünlerini tanıttı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL