Siyaset Yaşam

Başkan Suat Güner “Kendi Etti Kendi Buldu

Suat Güner “Kendi Etti Kendi Buldu AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın parti binasında bulunan posterinin indirilerek çöpe atılması olayını değerlendirdi. CHP Yüksek Disiplin Kurulu’nun kendisi..

Başkan Suat Güner “Kendi Etti Kendi Buldu

Suat Güner “Kendi Etti Kendi Buldu
AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın parti binasında bulunan posterinin indirilerek çöpe atılması olayını değerlendirdi.
CHP Yüksek Disiplin Kurulu’nun kendisi hakkında verdiği ihraç kararına itiraz ederek dava açan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bu talebi mahkeme tarafından reddedilmişti.

Yargının bu kararının ardından CHP Bolu Belediye Meclis Üyesi İlkay Bayrak Tanju Özcan’ın il binasında bulunan resmini duvardan sökerek çöp kutusuna atmıştı.

Yaşanan bu olaya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, halkın iradesi ve oylarıyla seçilmiş bir belediye başkanı olması hasebiyle resminin çöpe atılmasını kesinlikle doğru bulmuyoruz. Ancak gelinen noktada siyaseti bu seviyelere düşüren kişinin de Tanju Özcan’ın ta kendisi olduğunu belirtmek gerekiyor.

Seviyeyi yerlere kadar düşürdü

Şehrimize ve halkımıza hizmet üretmesi gerekirken; şovları ile suni gündem oluşturmaya çalışması, tedavi için kendisinden yardım isteyen anne adayına karşı imalı tavırlar sergilemesi, geçmiş dönem belediye meclis üyemiz Hacer Çınar’a karşı yakışıksız ifadeler kullanması, belediye başkanlığı makamının ağırlığını kaldıramaması, belediye meclis toplantılarında bel altı muhabbetleri, bu ülkeye 21 yıldır büyük hizmetleri olan partimizin simgesi olan ampulü patlatması, AK Partili üyelerimize çay fırlatması, sosyal medyada bir takım argo kelimeler kullanarak ilgili ilgisiz herkese laf yetiştirmeye çalışması ve bunlara benzer daha bir çok davranışı ile kendi çevresinde ve kendi siyasetlerinde seviyeyi yerlere kadar düşürdü.

Tanju Özcan, kendi etti kendi buldu

Hal böyleyken resminin, kendi CHP’li arkadaşı tarafından çöpe atılmasını her ne kadar tasvip etmesek de normal karşılamak gerekiyor. Şu da görünen bir gerçek ki; Tanju Özcan’ın bu hal ve hareketlerinden rahatsız olan arkadaşları da bir bir onun yanından uzaklaşmak zorunda kalıyor. Özet olarak Tanju Özcan, kendi etti kendi buldu.

Bolu halkına en iyi belediyeciliği sunacağız

31 Mart seçimlerinde belediyeye geldiğimizde; boş polemiklere, hiç kimseye faydası olmayan faaliyetlere ve halkımızın karşı çıktığı gereksiz işlere son vereceğiz. Hemşerilerimiz ile birlikte bu şehri yöneteceğiz. Onları dinleyerek tavsiyelerini göz önünde bulundurarak proje, yatırım ve hizmet üreteceğiz. Her şeyin en iyisine layık Bolu halkına en iyi belediyeciliği sunacağız.” şeklinde konuştu. Kaynak.BoluGazetesi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL