Mengen Siyaset

Belediye Başkanlığına Aday Adayı Olarak Talip Olacağımı Beyan Ediyorum”

Geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleşen Milletvekili Genel Seçimlerinde Bolu Milletvekili Aday Adayı olarak yola çıkan genç iş adamı Tugay Kabasakaloğlu, 2024 yılında yapılacak olan Yerel Seçimlerde Mengen Belediye Başkanlığına aday adayı..

Belediye Başkanlığına Aday Adayı Olarak Talip Olacağımı Beyan Ediyorum”

Geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleşen Milletvekili Genel Seçimlerinde Bolu Milletvekili Aday Adayı olarak yola çıkan genç iş adamı Tugay Kabasakaloğlu, 2024 yılında yapılacak olan Yerel Seçimlerde Mengen Belediye Başkanlığına aday adayı olacağını açıkladı.

Uzun yıllar Ak Parti Mengen teşkilatlarının değişik kademelerinde görev alan Kabasakaloğlu, Ak Parti tüzüğü gereği Genel Seçimlerde aday adaylığı sürecinde istifa etmiş; aday adaylığı süre zarfında dikkatleri üzerinde toplamıştı.

Kocaeli Üniversitesi turizm ve otel işletmeciliği mezunu olan Tugay Kabasakaloğlu, Mengen İlçesinin dördüncü kuşak esnaflarından..
Mengen Özel Öğrenci Yurtları Kurucusu ve sahibi olan Tugay Kabasakaloğlu sosyal medya hesabından Mengen için bende varım dedi.

Kabasakaloğlu Mengen Belediye Başkanlığı aday adaylığı sürecine dair sosyal medya paylaşımında “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Mengen Belediye Başkanlığı görevine aday adayı olarak talip olacağımı tüm vatandaşlarımıza beyan ediyorum. Memlekete hizmet yolunda hakkımızda hayırlısının olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL