Mengen Siyaset

Belediye Başkanlığını En Güzel İtibarı İle Kazanacağız

Mengen Ak Parti İlçe Başkanı ve Mengen Sanayi Kooperatifi Başkanı başarılı işadamı Arif Oktay Cantürk, sahibi olduğu Cantürk Makine ile alanında ülkenin her yerine halatlı tomruk çekme vinci, çelik halat..

Belediye Başkanlığını En Güzel İtibarı İle Kazanacağız

Mengen Ak Parti İlçe Başkanı ve Mengen Sanayi Kooperatifi Başkanı başarılı işadamı Arif Oktay Cantürk, sahibi olduğu Cantürk Makine ile alanında ülkenin her yerine halatlı tomruk çekme vinci, çelik halat ve çelik kanca gönderiyor.

Orman bölgesi olan şehirlerin, orman işinde çalışan firmaların, kooperatiflerin, üretici orman köylüsünün, yüklenici ve kurumların aradığı isim olan Cantürk Makine, iş ve siparişleri yetiştirmek için 7/24 mesai harcıyor.

Cantürk Makine sahibi ve aynı zamanda Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk
Sanayi İşletmesi ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti.

“Kurulduğumuz ve ilk anahtarı vurduğumuz günden bu yana; müşteri odaklı, kaliteli, sağlam, güvenilir, sorumluluk sahibi, özverili ve prensip sahibi bir firma olmaya ve kalmaya özen gösterdik.”
“Firmamız, yeni teknoloji ve bağlı projelerle, imalat ve mühendislik hizmetlerimizle sektörde aranan bir firma, bir marka olmayı hedefliyorduk” dedi.

Başkan Cantürk, “Allah’a çok şükür çok çalıştık ve başardık. Şimdi ülkemizin Türkiye’mizin aranan firmalarından biri haline geldik. Patent Enstitüsü ve 9001..2008 Belgelerine sahip bir sanayi işletmesiyiz.”  ”
“Hem bilgiyi, hem çalışkanlığı, hem gelişen teknolojiyi, hem geleneksel esnaflık terbiyemizi, hem de müşteri memnuniyetini ön planda tuttuk”  ifadelerinde bulundu.

Ak Parti İlçe Başkanlığı görevini de başarı ile yürüten Cantürk, gazetemize verdiği röportajında şu görüşlerine yer verdi.
“Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde, üç kademe başkan ve yönetim kurulu üyelerimizle, teşkilatlarımızla, mahalle temsilci ve delegelerimizle Başkanlığımda başarılı bir çalışma takvimi ortaya koyduk”
“Şimdi ise 2024 yılında gerçekleşecek olan yerel yönetim seçimlerinde Mengen Belediye Başkanlığını da aynı başarı hikayesi ile kazanacak, Mengen İlçemizi yerelinde hak ettiği şekilde yönetecek, Aşçılar Diyarımızın marka değerini ve Belediye Başkanlığını tekrar ve en güzel itibarı ile kazanacağız” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL