Mengen

Beşler Köprüsü İlgi Bekliyor

Mengen Şehir Merkezini, Beşler Mahallesine bağlayan Beşler Köprüsü korkulukları kış bakımı istiyor. Zamanın Belediye Başkanı Erhan Gürsoy döneminde yapılan Beşler Köprüsü korkulukları ara ara bir çok tadilat boya ve tamirattan..

Beşler Köprüsü İlgi Bekliyor

Mengen Şehir Merkezini, Beşler Mahallesine bağlayan Beşler Köprüsü korkulukları kış bakımı istiyor.

Zamanın Belediye Başkanı Erhan Gürsoy döneminde yapılan Beşler Köprüsü korkulukları ara ara bir çok tadilat boya ve tamirattan geçmiş olsa da; iklim şartları gereği boyasını bırakıyor, paslanıyor.

Solmuş kırmızı beyaz renkleriyle, Beşler Çayına gülümseyen, paslanmaya yüz tutmuş köprü korkulukları elinde bir kutu ve bir fırça ile gelecek görevlisini bekliyor.

Köprünün her iki ucundan başlayan yeşil çit tel örgüler şık bir görünüm arz ederken;
Bayrağımızın ve Boluspor’un renklerini taşıyan Beşler Köprüsü bahara daha canlı ve daha sağlıklı çıkması için parlak kırmızı rengine ve temiz pak beyazına hasret.

Köprüden gelip geçen vatandaşlar, bizim gözümüz zamanla alışıyor ama dışarıdan gelen insanlar, hafta sonu çay kenarında yürümeye gelenler hemen fark ediyorlar; Mengen Belediyesi Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğünün Beşler Köprüsüne havalar yağmadan el atmalarını, bakım için gereken talimatların verilmesini bekliyoruz” diye konuşuyorlar.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL