Yaşam

“Bizim Mengen Sevdamız Sözde Değil Özde”

“Bizim Mengen Sevdamız Sözde Değil Özde” Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay CANTÜRK gazetemize gönderdiği basın açıklamasında Mengen İlçesi ve Mahalli İdareler seçimlerine dair önemli açıklamalarda bulundu. Arif Oktay..

“Bizim Mengen Sevdamız Sözde Değil Özde”

“Bizim Mengen Sevdamız Sözde Değil Özde”

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay CANTÜRK gazetemize gönderdiği basın açıklamasında Mengen İlçesi ve Mahalli İdareler seçimlerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Arif Oktay Cantürk; 20 Yıldır Ak partimize Recep Tayyip ERDOĞAN Davasına dolayısı ile ilçemize memleketimiz insanına hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum. Yerel seçim takviminin yaklaşması ile siyaset hareketlilik kazanmaya başladı.

Biz Ak Parti teşkilatları olarak Aday Adaylık sürecini iyi yönetiyoruz çünkü, biz tam anlamıyla kurumsal kimliğe sahip bir partinin mensuplarıyız. Yerel seçimler öncesi  Belediye Başkanı aday adaylığı, İl Genel Meclis aday adayları, Belediye Meclisi aday adaylığı başvurularımızı aldık.

Meclis üyeliği başvuruları 5 Ocak 2024’e kadar uzatıldı.

5 Belediye Başkan aday adayımız başvuru yaptı. Genel merkezimizce, temayül yoklaması 26 Kasım tarihinde gerçekleşti. İlçe Başkanı olmamdan dolayı aday adayı imkanı oluşturması sebebiyle arkadaşlarım şahsıma temayül yoklamasında destek verip doğal olarak belediye başkanı aday adayı olarak benimde ismimi yazdılar. Teşkilatlarıma temayül ile devam eden Mahalli İdareler seçimleri sürecinde gösterdikleri ve gösterecekleri çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.

Her zaman söylüyorum. “Bizde ben yok, biz varız biz ‘HEP BİRLİKTE’ güçlüyüz.“

Genel merkezimizin yetkili kişilerince adaylık için kimi uygun görürlerse, biz ona saygı gösterip, davamız için  Mengene hizmet için, güzel yenilenmiş gelişen, büyüyen bir Mengen  ve bundan faydalanan halkı olacaktır.

Amacımız Mengenimizin Değerli halkına hizmet etmektir. Şuan ki, Yerel Yönetim Mengen’in koca 10  yılını hiç etti. Mengen tarihinde hiç bu kadar kötü yönetilmedi. Öyle kürsüden nutuk attığı gibi herkesi kucaklayan bir yapıya asla sahip değil. Kendinden olmayanı  ötekileştirmeye çalıştırdığı işçisini dahi rahat bırakmayan bu şahsiyetten 31 Mart akşamı Mengen kurtuluşa erecek inşallah.

İttifak ortağımız   Milliyetçi  Hareket Partili arkadaşlarımız ile birleşerek daha da güçlenerek emanetimizi geri alacağız. Derdimiz koltuk, makam merakı asla değildir. Mengen hiç kimsenin  nefsine feda edilmeyecek kadar kıymetlidir. Tek amacımız  var oda milletimizin, hemşerilerimizin  yüzünü güldürmek onlardan hayır duası alıp gök kubbede hoş seda bırakmaktır.

Derdimiz koltuk, makam merakı asla değildir. Mengen hiç kimsenin  nefsine feda edilmeyecek kadar kıymetlidir. Tek amacımız  var oda milletimizin, hemşerilerimizin  yüzünü güldürmek onlardan hayır duası alıp gök kubbede hoş seda bırakmaktır.

Milletimizin bize bu yetkiyi vereceğine gönülden inanıyoruz. Teşkilat iken koşturup, çabalayıp  DOĞALGAZI İlçemize kazandırdığımız için çok gururluyuz. Mücadele ettik 2022 yılı yatırım programına aldırdık Hamdolsun. Şehir stadımızın bu kadar modernleşeceğini kim hayal ederdi. ELHAMDÜLİLLAH yaptık başardık.

Allah’ın  izniyle belediyeyi aldığımızda çok daha büyük ve güzel işler başaracağız. Önümüzde yürüyecek daha çok yolumuz var.         Mengen’imiz yerel yönetim anlamında gereken hizmeti alamadı. Belediyecilik makamda oturup randevu kabul etme yeri değil belediyecilikte toplumla iç içe gönül gönüle  yaşamak başta temizlik, cadde, sokak, yol, su, kanal imar düzenlemesi, park ,bahçe  güzelleştirme şehirde yaşayan insanımızın belediyecilik anlamını yaşam standardını arttırmaktır.

Belediyecilik sadece özel günlerde ortaya çıkmak sonra tekrar kabuğuna çekilmek hiç değildir. Belediyecilik bilgi, beceri kabiliyet, tecrübe işidir. Belediyecilikte Recep Tayyip ERDOĞAN ve onun liderliğinde onunla yol yürüyen yol arkadaşları ve dava erleri işidir. Kıymetli hemşehrilerimiz bizlere destek vererek bize belediyecilik yetkisini vererek bizlerde ilçemizi modern, gelişmiş tertemiz bir Mengen yapma yolunda hızla ilerleyeceğiz.  Mengen yalnızca merkezden ibaret değildir. Gökçesu ve çevre köylerimiz Pazarköy ve çevre köylerimiz ilçeye yakın köylerimiz her biri ayrı anlam ifade eder.

Belediye olunca Köylerimizin ismini ve tarihten bugüne gelen Aşçılarımızın ismini bir müzede tanıtacak ve yaşatacağız . İlçemizin  Mengen konumu itibariyle müstesna bir marka ilçe yolunda gereken özen ve hizmet gösterilemedi. Bizler göreve geldiğimizde Mengen yeniden inşa ve ihya dönemine girecek. Söz veriyoruz Mengend e  yaşayan  insanımız Mengen de yaşamaktan, sokaklarını, parklarını gezmekten mutlu olacaktır. Güzel  Mengen’i yeniden inşa için milletimizin gönüllerinde yer almak için çalışacağız. İlçemizin tüm sorunlarına hakimiz.

Milletimize yetkiyi almamızla bereber çözümsüz kalmış işlere çözüm üreterek idealimiz olan projelere adımlar atacağız. İnsanımız caddede yürümekten keyif alacak.  Mengende yaşamak için gurbete giden hemşehrilerimiz memleketine baba ocağına geri dönmek isteyecekler”

‘Daha Güzel Bir Mengen İçin El Ele Yürüyeceğiz…’

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL