Aşçılar Diyarı Yaşam

Bolu Çekimleri Tv8’de Yayınlanacak

Tv8 kanalında yayınlanan MasterChef Türkiye programının Bolu’daki çekimleri sona erdi. Programın Bolu bölümü, önümüzdeki günlerde Tv8 ekranlarından yayınlanacak. Tv8 kanalında gösterilen ve Türkiye’de en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan..

Bolu Çekimleri Tv8’de Yayınlanacak

Tv8 kanalında yayınlanan MasterChef Türkiye programının Bolu’daki çekimleri sona erdi. Programın Bolu bölümü, önümüzdeki günlerde Tv8 ekranlarından yayınlanacak.

Tv8 kanalında gösterilen ve Türkiye’de en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan MasterChef Türkiye programının Bolu’da çekilen bölümü tamamlandı. Gölcük’te yapılan çekimler için göl kenarına platform kurulurken, özel güvelik görevlileri kuş uçurtmadı.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna’nın jüri üyeliklerini yaptığı yarışmanın Bolu’daki jürileri, Gazelle Otel’in şefliğini yıllarca yapan Ümit Yavuz, Büyük Abant Otel şefi Erol Ergin, İzzet Baysal Vakfı’nı temsilen Fatih Yamaner, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mengen Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Osman Çavuş, AİBÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alper Kurnaz, Bolu Lokantacılar Odası Başkanı Murat Abak ve Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat yaptı.

Çekimleri tamamlanan MasterChef Türkiye’nin Bolu’da çekilen bölümü önümüzdeki günlerde Tv8 ekranlarından yayınlanacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL