Yaşam

Bolu Dağı D100 Karayolu Trafiğe Kapandı

Bolu’da yoğun kar yağışı sebebiyle D100 karayolu Bolu Dağı geçişi çift yönlü olarak araçların geçişine kapatıldı. Yoğun kar yağışı trafiği felç ederken, sürücüler zor anlar yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde Meteoroloji kaynaklarının..

Bolu Dağı D100 Karayolu Trafiğe Kapandı

Bolu’da yoğun kar yağışı sebebiyle D100 karayolu Bolu Dağı geçişi çift yönlü olarak araçların geçişine kapatıldı.

Yoğun kar yağışı trafiği felç ederken, sürücüler zor anlar yaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde Meteoroloji kaynaklarının yaptığı uyarılar ve verdiği bilgilere göre öğleden sonra başlayan yoğun kar yağışı etkisini Bolu Dağında gösteriyor.

Türkiye’yi esir alan yoğun kar yağışı Bolu Dağı geçişinde de etkili oldu. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için Karayolları Genel Müdürlüğü, D-100 kara yolu Bolu Dağı geçişinin her iki yönünün de tüm taşıtlar için trafiğe kapatıldığını açıkladı.

Günlerdir süren etkili olan kar yağışı hayatı felç ediyor. İstanbul’da dün akşamdan beri etkili olan kar yağışı Bolu Dağı geçişinde de kuvvetli bir şekilde yağıyor. Etkisini sürdüren kar yağışına karşı yetkili kurumlar olumsuzluk yaşanmaması adına bir takım önlemler alıyor.

Yoğun fırtına ve yoğun kar yağışı nedeniyle D100 karayolu Bolu Dağında çift yönlü olarak araçların geçişine kapatılıyor.

Fırtına ile etkili olan kar yağışı sürücülerin görüş mesafesini de etkilediği ifade ediliyor. Zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçlara D100 de izin verilmiyor.

Yoğun kar yağışının etkili bir biçimde devam edeceği tahmin edilirken, oluşacak araç kuyrukları ve sürücüler için gerekli önlem paketleri yetkililer tarafından tek tek ele alınıyor. Fotoğraf.GazeteBolu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL