Yaşam

Bolu Gece Saatlerinde Depremle Sarsıldı

Bolu 01.04 saatlerinde depremle sarsıldı AFAD’da yer alan bilgilere göre Bolu’da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremle ilgili uzman isim Şükrü Ersoy açıklama yaptı. Bolu’da Richter ölçeğine göre; 4.2 büyüklüğünde..

Bolu Gece Saatlerinde Depremle Sarsıldı

Bolu 01.04 saatlerinde depremle sarsıldı
AFAD’da yer alan bilgilere göre Bolu’da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremle ilgili uzman isim Şükrü Ersoy açıklama yaptı.

Bolu’da Richter ölçeğine göre; 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluğa yol açmayan deprem, çevre illerde de hissedildi.
AFAD verilerine göre; Bolu’da saat 01.04’te 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Bolu merkez olan deprem, yerin 7,31 kilometre derinlikte gerçekleşti. Deprem, Düzce, Bartın, Karabük ve Zonguldak’ta da hissedildi. İlk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaratmayan deprem, kısa süreli paniğe sebep oldu.

İlimizde gece saatlerinde 4.2 şiddetinde bir depremle sarsıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KOERİ) tarafından sağlanan verilere göre, deprem Bolu’nun Mesciçele köyünde, yerel saat 01:03’te gerçekleşti.

Deprem, Bolu ve çevre ilçelerinde hissedilirken, vatandaşlar arasında kısa süreli bir panik yaşandı. İlk belirlemelere göre herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı. Olayın ardından yetkililer ve araştırma ekipleri, durumu yakından takip etmeye başladılar.

Bolu Valiliği ve AFAD tarafından yapılan açıklamada, gece meydana gelen depremle ilgili herhangi bir olumsuz rapor alınmadığı bildirildi. Vatandaşların kısa süreli panik yaşamasına rağmen, bölgeden herhangi bir zarar bildirilmediği duyuruldu.

Deprem sonrası, bölgede herhangi bir hasar tespiti yapılmak üzere ekipler sahaya gönderildi. Bolu Valiliği, bölgedeki tüm kurumlarla koordinasyon içinde çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL