Yaşam

Bolu’ya Bir Şehir Bir Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Geliyor

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, şehir hastanesinin yapımına kısa sürede başlayacaklarını ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin temelini çok yakında atacaklarını belirtti. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat..

Bolu’ya Bir Şehir Bir Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Geliyor

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, şehir hastanesinin yapımına kısa sürede başlayacaklarını ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin temelini çok yakında atacaklarını belirtti.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, yatırım programına alındıktan sonra hemen ihalesi yapılan 150 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin yapımına başlandığını, zemin etüd çalışmaları tamamlanıp temel atma aşamasına geldiğini duyurdu. 600 yataklı Şehir hastanesinin yapımına da kısa sürede başlayacaklarını belirten Güner,”Sağlık yatırımlarının ilimizde hız kesmeden devam edecek.” dedi.

“YENİ HASTANEMİZ MODERN VE YÜKSEK TEKNOLOJİ İLE DONATILACAK”

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin temelini halkın da katılacağı bir törenle atacaklarını ifade eden Güner, “Geçtiğimiz yıl yatırım programına aldırdığımız Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin ihalesi yapıldı. İhaleyi alan firmaya yer teslimini yaptık. Zemin etüt çalışmaları da tamamlandı ve artık temeli halkımızın da katılacağı bir törenle atacağız. Merkez Ünitenin yanındaki 46 dönüm üzerine yapacağımız modern ve yüksek teknolojili hastane ile hemşerilerimize çok daha iyi sağlık hizmeti sunacağımız için gururluyuz. Hastanemiz 150 yataklı olacak. Mevcut Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemizi de kapatmadan burada bir kadın doğum birde çocuk polikliniği bırakacağız. Yeni hastanemiz modern ve yüksek teknoloji ile donatılacak.” dedi.

600 YATAKLI ŞEHİR HASTANESİ YAPILACAK

Sağlık yatırımlarının hız kesmeden devam edeceğini dile getiren Başkan Güner, “Bizim milletimize hizmet sözümüz var. Bu sözümüzün hep bilincinde olduk. Şehir Hastanesi içinde çalışmalarımız tamamlandı. Devlet Hastanemizin Merkez Ünitesini yıkıp buraya 600 yataklı şehir hastanemiz için projemiz hazırlandı. Yine orada bulunan Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanemizi de o bölgeden çıkararak 200 yataklı yeni bir hastane için çalışmalara başladık. Şehir Hastanemiz ile birlikte Akıl ve Ruh Sağılığı Hastanemizi de ilimize kazandıracağız.” diye konuştu.

600 yataklı şehir hastanesi, mevcut Devlet Hastanesinin Merkez Ünitesi yıkılarak yerine yapılacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL