Mengen

Böyle Güzel Müdür Gördün mü? Sen!

Öğrencileri sıralarında tek otursun diye, tek tek sıra taşıyor. Pandemi sürecinde öğrencileri için başka bir okuldan tek tek sıra taşıyan Ali Şahin Müdür Mengen Haber objektiflerimize takıldı. Pandemi sürecinde yeni..

Böyle Güzel Müdür Gördün mü? Sen!

Öğrencileri sıralarında tek otursun diye, tek tek sıra taşıyor.

Pandemi sürecinde öğrencileri için başka bir okuldan tek tek sıra taşıyan Ali Şahin Müdür Mengen Haber objektiflerimize takıldı.

Pandemi sürecinde yeni eğitim öğretim yılının başlamış olması ve sınıflarda sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda bir takım tedbirler alan okullarda yoğun bir faaliyet göze çarpıyor.

Fen Bilimleri Öğretmeni ve Atatürk Ortaokulu Müdürü Ali Şahin, öğrencilerin okul sıralarında tekli oturabilmeleri için henüz eğitim öğretime başlamamış okullardan aldığı onlarca öğrenci sırasını tek tek kendisi taşıyor.

Okul Müdürü Şahin,  “Öğrencilerimizin ilk etapta tek kişilik sıralarda oturmalarını düşündük. Bu nedenle  Atatürk İlkokulu ve Ortaokuluna bu tekli sıraları nakledeceğiz. Öğrencilerimizin sıralarında tekli ve mesafeli oturmalarını sağlayarak pandemi ile ilgili önlemleri en üst ve ileri seviyede almayı hedefliyoruz” dedi.

Taşıma işlemi sırasında maskesi ile birlikte kan ter için kalan Ali Şahin Müdürümüze emek katkı ve özverili gayretinden dolayı Mengen Haber olarak teşekkür ediyoruz.

Ali Şahin;1971 yılı Afyonkarahisar ili Dinar ilçesi doğumlu. 1994 yılında On dokuz Mayıs Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik bölümü mezunu olan Şahin, 2000 yılından buna bu okulda öğretmen, 2015 yılından bu yana da Mengen Atatürk Ortaokulu Müdürü olarak görev yapıyor.

 

YORUMLAR (2)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL