Yaşam

Bulut “En Büyük Bayram”

Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Semih Özcan Parkının Açılış Töreninde konuşan Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, “Ulusumuzun Mengenli hemşerilerimin hepimizin bayramı olan en büyük bayram Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi. Belediye..

Bulut “En Büyük Bayram”

Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Semih Özcan Parkının Açılış Töreninde konuşan Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut,

“Ulusumuzun Mengenli hemşerilerimin hepimizin bayramı olan en büyük bayram Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Belediye Başkanı Turhan Bulut konuşmasının ikinci bölümünde Şehir Kara Pilot Yüzbaşı Semih Özcan Parkı ile ilgili olarak şu ifadeler yer verdi.

“Cumhuriyetimizin 97. yılını anlamlı bir açılışla Mengen’de ilçemizde kutluyoruz. Şehir Kara Pilot Yüzbaşı Semih Özcan parkımızı bugün açıyoruz.

“11 Şubat 2019 da İstanbul’da şehit olan Şehir Kara Pilot Yüzbaşı Semih Özcan’ın vefat haberi ülkemiz olarak her yerde olduğu gibi ilçemizde de büyük bir üzüntüye yol açmıştır.Mengen’den ve Bürnük köyü ve ilçemizdeki temsilcilerimizle beraber Ankara’da düzenlenen cenaze törenine katılarak şehidimizin son yolculuğunda ailesini ve akrabalarını yalnız bırakmadık.Ayrıca genel Bşanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte evlerinde taziye ziyaretlerinde bulunduğumuzda sn. genel başkanımız şehidimizin adının Mengen’de bir parkta yaşatılmasını talimatı üzerine bugün burada şehidimizin adını taşıyan parkımızı açıyoruz.” dedi.

Bulut, şehidin babası İlhami Özcan’a hitaben; “Hemen buradaki okulda isimi de yine bir hemşerimiz yine bir şehidimizin Hasan Durmuşoğlu hemşerimizin şehidimizin adını taşıyor.Burada da değerli şehidimiz Semih Özcan’ın adını taşıyacak. Her iki noktada da şehitlerimizin isimleri sonsuza dek yaşatacağız.” dedi.

Turhan Bulut’un konuşmasının ardından yapılan dua ile birlikte Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Semih Özcan Parkı açılışı gerçekleştirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL