Yaşam

Cantürk Öğretmenler Gününü Kutladı

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama mesajında; “Eğitim, ülkelerin..

Cantürk Öğretmenler Gününü Kutladı

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama mesajında;

“Eğitim, ülkelerin gününü ve geleceğini şekillendiren en önemli unsurlardan biridir. Eğitimin ana teması insandır. Medeniyet ve kalkınma yarışı ancak ilim irfan ve bilim sahibi insanlarla mümkündür.

Bir toplumun eğitime ve öğretmenlere verdiği değer, her zaman en önde gelen uygarlık göstergelerinden olmuştur. Eğitimli ve donanımlı nesiller, ülkenin büyümesi, gelişmesi ve kalkınması sürecinin en temel unsurlarındandır.

İnsan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen, ideallerini asla kaybetmeyen öğretmenlerimiz sayesinde bu ülkenin geleceği çok daha aydınlık olacaktır. Kalemi kılıçtan üstün tutan bir medeniyetin temsilcileri olarak öğretmenlerimizle gurur duyuyoruz.

Ülkemizi geleceğe ve hedeflerine taşıyacak olan çocuklarımızın yetişmesinde en önemli pay, aileleriyle birlikte öğretmenlerimize aittir. Geçmişte olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundaki öğretmenler kalkınmanın öncülüğünü yapmaktadır.

Kendisine, ailesine, milletine, devletine, vatanına ve bayrağına karşı sorumluluk duyan, erdemli bir yaşamı her şeyden üstün tutan genç nesillerin yetişmesinde başrolü oynayan kişiler şüphesiz öğretmenlerimizdir.

Türkiye’nin bugünlere ulaşarak dünyanın ve bölgesinin önemli güçlerinden biri haline gelmesinde çok önemli bir paya sahip olan öğretmenlerimizi bir kez daha minnet ve şükranla yad ediyorum.

Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, görevi başından şehit olmuş öğretmenlerimize, ebediyete intikal etmiş eğitimcilerimize Yüce Mevladan rahmet niyaz ediyor,
Ülkemizin her yerinde fedakarca görev yapan, davası Anadolu kadar yüce, göz aydınlığımız, istiklâl ve istikbalimizin teminatı, sevginin, merhametin ve fedakârlığın timsali öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü sevgi saygı ile kutluyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL