Yaşam

Çarpışmadan Sonra Kaçtı Sonra Geri Geldi

Olay yerinden kaçan sürücü geri geldi Bolu’da D-100 kara yolunda ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kazaya karışan ticari aracın sürücüsü olay yerinden önce..

Çarpışmadan Sonra Kaçtı Sonra Geri Geldi

Olay yerinden kaçan sürücü geri geldi
Bolu’da D-100 kara yolunda ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kazaya karışan ticari aracın sürücüsü olay yerinden önce kaçtı, sonra geri geldi.

Kaza, D-100 kara yolunda İzzet Baysal Küçük Sanayi Sitesi kavşağında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine seyreden B.D. idaresindeki otomobil ile kavşaktan dönmek için anayola çıkan İsmail Yaşar yönetimindeki hafif ticari araç çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde yolcu konumunda bulunan N. D. ve hafif ticari araçta yolcu konumunda bulunan T. N. yaralandı.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Kazanın ardından hafif ticari aracın sürücü İ.Y. olay yerinden başka bir araçla kaçtı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar hastaneye sevk edildi.

YARIM SAAT SONRA GERİ GELDİ

Polis ve jandarma ekipleri olay yerinden kaçan İ.Y.’ın yakalanması için çalışma başlattı. Kazadan yaklaşık yarım saat sonra olay yerinden kaçan sürücü Y. geri geldi. Kaza mahalinde ifadesi alınan sürücü Y.’ın alkol kontrolü yapıldı. Alkollü olmadığı tespit edilen İ.Y. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Kazada hafif ticari aracın motor kısmının kullanılamaz hale geldiği ve sürücü koltuğunun tam karşısında bulunan camın çatlak olduğu görüldü. Olay yerinden kaçıp tekrar geri gelen sürücü İ. Y. ise ayağında hafif bir çizik olduğunu ifade etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. NTVHaber

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL