Mengen Siyaset

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçim Sürecini Gürsoy Yönetecek

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçim Sürecini SKM Başkanı Gürsoy Yönetecek AK Parti Bolu İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevine AK Parti Genel Merkezi tarafından partinin tecrübeli ismi Mustafa Nuri Gürsoy getirildi…

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçim Sürecini Gürsoy Yönetecek

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçim Sürecini SKM Başkanı Gürsoy Yönetecek

AK Parti Bolu İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevine AK Parti Genel Merkezi tarafından partinin tecrübeli ismi Mustafa Nuri Gürsoy getirildi.

Ak Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından dün yapılan ve 9 saat süren SKM ve Genişletilmiş Seçim İşleri Başkanlığı toplantısına katılan deneyimli siyasetçi Mustafa Nuri Gürsoy, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri sürecinde, Ak Parti Bolu İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı olarak görev yapacak.

Ak Parti Tüzüğü’nün 147’nci Maddesi’ne göre İl Başkanlığı Yönetim Kurulu ve Seçim İşleri Başkanlığı tarafından Ak Parti Genel Merkezine bildirilen Mustafa Nuri Gürsoy, Ak Parti Genel Merkezi tarafından ‘SKM’ İl Başkanı olarak atandı.

SKM İl Başkanı Mustafa Nuri Gürsoy, SKM kurulunu oluşturacağı ve Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde koordinasyon merkezi başkanı olarak görev yapacağı öğrenildi.

Mustafa Nuri Gürsoy Kimdir?
Aslen Bolu ilimiz Mengen ilçesinden olan Mustafa Nuri Gürsoy Mengen Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmenliği ve Müdürlüğü yapmıştır.
2009-2014 yılları arasında Ak Parti İl Genel Meclisi üyeliği bulunan Mustafa Nuri Gürsoy 2014-2023 yılları arasında Yüksel Coşkunyürek, Nurettin Doğanay ve Suat Güner Başkanların Yönetim ve Yürütme Kurullarında İl Genel Sekreteri olarak görev almıştır.
Köşe yazarı ve TV yorumcusu Mustafa Nuri Gürsoy’un iki yüzün üzerinde TV programı (Yarence ve Sohbet Var Dilersen) ve yüzlerce makalesi bulunmaktadır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL