Yaşam

Doğurduğu Bebeği Çöpe Attı

Dinlenme tesisinde korkunç olay! Doğurduğu bebeği çöpe attı Bolu Dağı’nda bulunan Alışveriş Merkezi’nde mola veren Erzurum’dan İstanbul’a giden bir otobüsteki 39 yaşındaki S.E. isimli kadın dinlenme tesisinin tuvaletinde doğurduğu bebeği..

Doğurduğu Bebeği Çöpe Attı

Dinlenme tesisinde korkunç olay! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Bolu Dağı’nda bulunan Alışveriş Merkezi’nde mola veren Erzurum’dan İstanbul’a giden bir otobüsteki 39 yaşındaki S.E. isimli kadın dinlenme tesisinin tuvaletinde doğurduğu bebeği çöpe atarak kaçtı.

Korkunç olay sonrasında bebek hayatını kaybederken, S.E. isimli kadın İstanbul otogarda gözaltına alındı.

AVM’de çalışan temizlik görevlisi bir kişi, çöpte bebek olduğunu fark ederek durumu tesis yönetimine bildirdi. Tesis yönetiminin haber vermesi üzerine olay yerine gelen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile sağlık personeli, yeni doğduğu belirlenen bebeğin öldüğünü tespit etti.

“Kamera kayıtları incelendi”

Bebeğin cesedi, olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığına gönderildi. Olayla ilgili çalışma başlatan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, dinlenme tesisi ile bölgedeki diğer kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

“Tuvalette doğurup çöpe attı”

Ekipler, Erzurum’dan İstanbul’a giden otobüste yolculuk yapan bir kadının, tesisin tuvaletinde doğum yaptığını ve bebeğini çöpe attığını belirledi. Kimliği tespit edilen 39 yaşındaki S.E., JASAT ekipleri ile polisin ortak çalışması sonucu, İstanbul Esenler’deki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’na gelen otobüste yakalandı. Kadının Bolu’ya getirileceği ve ifadesinin alınacağı öğrenildi. Kaynak..GazeteBolu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL