Yaşam

Dr. Mustafa Körpeoğlu’nun İsmi Yaşayacak

Mengen İlçe Devlet Hastanesi ismi “T.C. Sağlık Bakanlığı Mengen Mustafa Körpeoğlu İlçe Devlet Hastanesi” olarak değiştirildi. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü, Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Muhammet Çömçe Bakan..

Dr. Mustafa Körpeoğlu’nun İsmi Yaşayacak

Mengen İlçe Devlet Hastanesi ismi “T.C. Sağlık Bakanlığı Mengen Mustafa Körpeoğlu İlçe Devlet Hastanesi” olarak değiştirildi.

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü, Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Muhammet Çömçe Bakan adına imzası ile onaylanan isim değişikliği 31.12.2020 tarihi itibariyle yürürlüğe girdi.

“T.C. Sağlık Bakanlığı Mengen Mustafa Körpeoğlu İlçe Devlet Hastanesi” isim değişikliği resmi yazısı Bolu Valiliği İl Sağlık Müdürlüğüne, ardından Mengen İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliğine makam onayı ile gönderildiği öğrenildi.

İl Sağlık Müdürlüğü ve Bolu Valiliğinin 17.12.2020 tarih ve 384 saylı yazıları ile teklif edilen resmi yazıya Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünün cevaben gönderdiği yazıda “”T.C. Sağlık Bakanlığı Mengen Mustafa Körpeoğlu İlçe Devlet Hastanesi” isminin makam onayı ilişikte gönderilmiştir denildi.

Yıllarca Mengen Hastanesinde görev yapan ve 2019 yılında vefat eden Dr. Mustafa Körpeoğlu’nun isminin teklif edilmesi ile teklifin onaylanması ve isminin İlçe Devlet Hastanesinde yaşatılıyor olması sağlık çalışanları başta olmak üzere Mengenli vatandaşlar tarafından vefatının 2. yıldönümüne gerçekleşmiş olması memnuniyetle karşılandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL