Yaşam

Düğüne Giderken Kaza Yapan Araçta 5 Kişi Can Verdi

Katliam gibi kaza: 5 ölü Bursa’nın Karacabey ilçesinde, kamyonla çarpışan otomobildeki 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Şuayip G. (25) yönetimindeki 26 K. 5.3 plakalı otomobil, Çanakkale-Bursa karayolunun Tophisar mevkiinde..

Düğüne Giderken Kaza Yapan Araçta 5 Kişi Can Verdi

Katliam gibi kaza: 5 ölü
Bursa’nın Karacabey ilçesinde, kamyonla çarpışan otomobildeki 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Şuayip G. (25) yönetimindeki 26 K. 5.3 plakalı otomobil, Çanakkale-Bursa karayolunun Tophisar mevkiinde karşı yöndeki kavşakta duran ve dönmeyi bekleyen İsmail A. idaresindeki 55 A.Y 2.6 plakalı kamyona çarptı.

ARAÇTA SIKIŞTILAR

Kazada, otomobildeki sürücü ile diğer 5 kişi araçta sıkıştı. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi.

İKİ AİLEDEN 5 KİŞİ ÖLDÜ

Gelen ekiplerce yapılan kontrolde otomobildeki Şerife M. (36), Hacer M. (32), Eşraf G. (61) ve Hatice G.’in (57) hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Ağır yaralı olarak otomobilden çıkarılan Yavuz S. M. (5) de kaldırıldığı Karacabey Devlet Hastanesi’nde kurtarılamadı.

YARALI ŞOFÖR HASTANEYE KALDIRILDI

Hafif yaralanan otomobil sürücüsü Şuayip G. de aynı hastanede tedavi altına alındı. Kazada ölenlerin cesetleri de savcının incelemesi sonrası söz konusu hastanenin morguna götürüldü.

DÜĞÜNE GİDİYORLARMIŞ

Bu arada otomobildeki kişilerin Bursa’daki yakınlarının düğününe giderken kazaya yaptıkları öğrenildi.

Hayatını kaybedenleri cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere Samsun’un Vezirköprü ilçesine gönderilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL