Mengen

Mengen’de EBA Eğitimi İçin Tablet

Mengen Belediyesi ile Gentaş A.Ş. EBA’da eğitim alan bir grup öğrencinin tablet eksikliğini giderdi. Mengen Haber’e fotoğraf alınmaması konusunda ricada bulunan Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Bolu Belediye Başkanı Tanju..

Mengen’de EBA Eğitimi İçin Tablet

Mengen Belediyesi ile Gentaş A.Ş. EBA’da eğitim alan bir grup öğrencinin tablet eksikliğini giderdi.

Mengen Haber’e fotoğraf alınmaması konusunda ricada bulunan Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a benzer bir uygulamaya imza attı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bilgisayar dağıtımı esnasında ekibine “Canlı yayını keselim. Bizden yardım alan kimseyi göstermeyelim” örneğinde olduğu gibi Başkan Bulut’da öğrencilerin fotoğraflarını almayalım isteğini Mengen Haber takdirle karşıladı.

Mengen Haber; Mengen Belediyesi sosyal medya hesabından erişebildiği tüm fotoğraflardan sadece veren elleri görüntülemeyi tercih etti.

Okul Yöneticilerinin de bulunduğu ve eksiklerin giderildiği buluşmada Belediye Başkanı Turhan Bulut;
“Çocuklar bizim çocuklarımız, eksikleri varsa o bizim eksiğimizdir.Biz de o eksikleri tamamlarız” dedi.
Bulut, “Korona sürecinde EBA da eğitim alan çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere Gentaş A.Ş ve Mengen Belediyesi birlikteliğiyle bugün bir grup öğrencimizin Okul Müdürleri nezaretinde o eksikleri tamamlamaya çalıştık. Tabletlerini takdim ettik”ifadelerine yer verdi.

Okul Yöneticileri ve öğrenciler, Belediye Başkanı Turhan Bulut ile Gentaş Fabrika Müdürü Alper Kemal Doğan’a tablet desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL