Yaşam

Elektrikler Kesilecek

Sedaş tarafından yapılacak çalışmalar dolayısıyla ilimiz Merkez, Dörtdivan, Mudurnu ve Mengen ilçelerinde belirlenen bölgelerde 24 Ekim Cumartesi günü elektrik kesintisi yaşanacak. Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan duyuruda 24 Ekim..

Elektrikler Kesilecek

Sedaş tarafından yapılacak çalışmalar dolayısıyla ilimiz Merkez, Dörtdivan, Mudurnu ve Mengen ilçelerinde belirlenen bölgelerde 24 Ekim Cumartesi günü elektrik kesintisi yaşanacak.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan duyuruda 24 Ekim Cumartesi günü ilimiz Merkez, Dörtdivan, Mudurnu ve Mengen ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacağı açıklandı. SEDAŞ’tan yapılan planlı kesinti açıklamasında elektrik kesintilerinin yaşanacağı bölgeler ve kesinti sebepleri belirtildi.

Buna göre 24 Ekim Cumartesi günü Mengen ilçesi Kadısusuz Köyünde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında ekonomik ömrü biten şebekenin yenilenmesi amacıyla elektrik kesintisi yapılacak.

Dörtdivan ilçesinde 09.30 ile 12.00 saatleri arasında Çavuşlar Mah., Aladağ Sk., Altındağ Cd., Baba Hazır Sk., Danışman Sk., Erdini Cd., Gerede Cd., Kadiroğlu Çıkmaz Sk., Çavuş Cd., İnönü Sokak’ta arıza kaynağı olarak tespit edilen ekipmanın bakım onarımının yapılması amacıyla kesinti uygulanacak.

Merkez ilçe Karaköy Mahallesi 1.,2.,3.Sokak ve Hastane Caddesinde 09.00 ile 17.00 saatleri arasında can ve mal güvenliği açısından tehlike arz eden şebekenin yer değişikliği sebebiyle elektrikler kesilecek.

Merkez ilçe Hamzabey Yakuplar Yaylasında 11.00 ile 13.00 saatleri arasında enerji ihtiyacını karşılayabilmek adına yapılacak çalışma nedeniyle elektrik verilemeyecek.

Mudurnu ilçesinde ise 10.30 ile 12.30 saatleri arasında arıza kaynağı olarak tespit edilen ekipmanın bakım onarımının yapılması nedeniyle bazı bölgelerde elektrikler kesilecek:

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL