Yaşam

Elmas Teşekkür Etti

Mengen Belediye Başkanlığı tarafından 13 Nisan – 12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen “Corona ve Yaşam” Temalı yarışmada resim dalında ikinci olan Elif Ezgi Elmas’da ödülünü Belediye Başkanı Turhan Bulut’un elinden..

Elmas Teşekkür Etti

Mengen Belediye Başkanlığı tarafından 13 Nisan – 12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen “Corona ve Yaşam” Temalı yarışmada resim dalında ikinci olan Elif Ezgi Elmas’da ödülünü Belediye Başkanı Turhan Bulut’un elinden aldı.

Mengen Belediye Başkanlığı, Korona ve Yaşam temalı yarışmanın resim dalındaki ikincisi Elif Ezgi Elmas’ın ödül aldığı anın foroğraflarını sosyal medyadan paylaşırken şu açıklamalara yer verdi.

“Korona ve Yaşam Temalı yarışmamızın resim dalın da ikinci olan Elif Ezgi ELMAS ödülünü aldı. Belediye Başkanımız ödülünü ve plaketini takdim ederken kendisini tebrik etti ve başarılarının artarak devam etmesi dileklerinde bulundu. Ödülünü alan öğrencimiz Ülkemizin ve dünyanın geçtiği bu zor süreçte gençlere böyle güzel aktiviteler sunan Belediye Başkanımız Sn. Turhan Bulut’a teşekkürlerini ilettiler”

Mengen Belediye Başkanlığı tarafından 13 Nisan 2020 – 12 Mayıs 2020 tarihleri arasında düzenlenen Korona ve Yaşam Temalı yarışmanın kategorileri ile dereceye girenleri listesi şu şekilde açıklanmıştı.
Resim dalında
1. Elif Nur KAÇMAZ
2. Elif Ezgi ELMAS
3. Enes Taha YILDIZ
Şiir dalında
1. Nevzat Can GÜZELCAN
2. Salih SARIUSTA
3. Ebru ACAR
Kompozisyon dalında
1. Selin KARAARSLAN
2. Eren TOKAÇ
3. Elif AKGÜN

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL