Mengen

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Mengen Ak Parti Teşkilatı İle Bir Araya Geldi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Kahvaltı İçin Mola Verdiği Lezzet Dünyasında Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk Başkanlığındaki heyetle bir araya geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı..

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Mengen Ak Parti Teşkilatı İle Bir Araya Geldi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Kahvaltı İçin Mola Verdiği Lezzet Dünyasında Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk Başkanlığındaki heyetle bir araya geldi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk ve İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Şenkan ile ayrı ayrı görüştü.

Mengen İlçesi ile ilgili olarak, dilek, istek ve projlerini anlatan Başkan Cantürk ve İl Genel Meclis Üyesi Aykan; Sayın Bakanımızla yüzyüze görüşmelerimiz çok verimli geçti. Bakan Beyin sorunlarımıza ve dileklerimize çok sıcak baktıklarını gördük, çözüm noktasında yol ve ilgi gösterdiler ve görüşmelerimiz olumlu geçti dediler.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile yapılan görüşmelerde Ak Parti Mengen İlçe Teşkilat Başkanı Ersin Çomulu, Seçim İşleri Başkanı Tugay Kabasakaloğlu, Tanırım ve Medya Başkanı Aydın Özmenli, Gençlik Kolları Başkanı Harun Eroğlu hazır bulundular.

Mengen Ak Parti İlçe Başkanı Cantürk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e Mengen İlçesinin ihtiyaçlarını belirttiği görüşmesinde, en önemli konu Mengen’e kazandırılması düşünülen doğal gaz konusu oldu.

Başkan Cantürk “Halkımızın ısrarla talep ettiği Doğalgaza ihtiyacımızı gerekçeleri ile birlikte sözlü ve yazılı bir dosya halinde Sayın Bakanımıza arz ettik. Karabük’e giden boru  hattından yalnızca 13 km. mesafede olan ilçemizin çevresindeki bütün ilçelerin doğalgazı bulunmaktadır. Mengen İlçemizin bu talebine Enerji Bakanımızın hassasiyet göstereceğine inanıyoruz” dedi.

Cantürk ve beraberindeki heyet Mengen’e doğal gaz için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile birebir görüşerek kendilerine dosya sundular.

Tanıtım ve Medya Başkanı Aydın Özmenli, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e Mengen İlçesi ile ilgili olarak doğal gazın hayati derecede önem arz ettiğinden bahsederken, doğal gazın Mengen için her türlü yatırımın üzerindeki önceliğimizdir diyerek Bakan’a açıklamalarda bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk, İl GenelMeclisi Üyesi Hüseyin Şenkan Aykan, Başkan Yardımcıları;Teşkilat Başkanı Ersin Çomulu, Seçim İşleri Başkanı Tugay Kabasakaloğlu, Tanıtım Medya Başkanı Aydın Özmenli ve Gençlik Kolları Başkanı Harun Eroğlu ile birlikte fotoğraf verdiler.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez kahvaltı, görüşme ve fotoğraf çekimlerinin ardından Filyos’a hareket etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL