Aşçılar Diyarı Yaşam

Eray Aksungur Yarışmaya Geliyor

Türkiye’nin en çok izlenen yarışması Mastercheff’te başarıdan başarıya koşan Eray Aksungur’un Sakarya İlköğretim Okulu’ndan öğretmeni olan Fuat Bayramoğlu başarılı yarışmacı öğrencisine başarılar diledi. MsterChef programının Bolu’da çekilecek olması nedeniyle duyduğu..

Eray Aksungur Yarışmaya Geliyor

Türkiye’nin en çok izlenen yarışması Mastercheff’te başarıdan başarıya koşan Eray Aksungur’un Sakarya İlköğretim Okulu’ndan öğretmeni olan Fuat Bayramoğlu başarılı yarışmacı öğrencisine başarılar diledi.

MsterChef programının Bolu’da çekilecek olması nedeniyle duyduğu memnuniyeti ifade eden Atatürk İlkokulu Müdürü Bayramoğlu başarılı öğrencimiz Eray’ı takdirle izliyoruz Onunla gurur duyuyoruz dedi.

Sosyal medya hesabından dedesi Hamdi Kaymak’ı kaybeden Eray Aksungur’a başsağlığı dileyen köşe yazarımız Fuat Bayramoğlu birlikte çektirdikleri okul fotoğrafını paylaştı.

Bilindiği üzere,Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Masterchef Türkiye’de yarışan Eray Aksungur memleketi Bolu’da yarışmaya geliyor.

Bir Bölümünün Bolu’da çekilmesi kararlaştırılan Masterchef Türkiye12 Aralık’ta Bolu’ya gelecek.

Programın jüri üyesi ve sunucularından biri olan dünyaca ünlü Bolulu Şef Mehmet Yalçınkaya ve Bolulu yarışmacı Eray Aksungur’un da yarışmada olması nedeniyle özellikle Boluluların pür dikkat izlediği Masterchef programı 12 Aralıkta Bolu’da çekilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL