Mengen Yaşam

Genç Taner Dubai’den Geldi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

22 yaşında, gençliğinin baharındaydı! Genç Taner Tıkız trafik kaza kurbanı Ailesi ile birlikte Bolu’da yaşayan Söğütlü’lü 22 yaşındaki genç Taner Tıkız, kayganlaşan yolda aracın kontrolünün kaybedilmesi sonucu hayatını kaybetti. Olay..

Genç Taner Dubai’den Geldi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

22 yaşında, gençliğinin baharındaydı!
Genç Taner Tıkız trafik kaza kurbanı
Ailesi ile birlikte Bolu’da yaşayan Söğütlü’lü 22 yaşındaki genç Taner Tıkız, kayganlaşan yolda aracın kontrolünün kaybedilmesi sonucu hayatını kaybetti.
Olay Bolu İlimizin Mengen ilçesinde yaşandı.
Aslen Söğütlü’den olan ve uzun yıllardır Bolu’nun Mengen ilçesinde esnaflık yapan Hayri Tıkız ve Gülten Tıkız’ın oğulları Taner Tıkız 22 yaşındaydı.
Edinilen bilgilere göre 3 gün önce Mengen Serpek Mevkii’nde yolun buzlanması ve aracın direksiyon hâkimiyetinin kaybedilmesi sonucu trafik kazası meydana geldi. Araçta bulunan genç Taner boynuna aldığı darbe sonucu hayatını kaybetti.
Aşçılık yaptığı ve yaklaşık 15 gün önce Dubai’den döndüğü öğrenilen Taner’in cenazesi vefatının ardından baba evi Söğütlü’nün Soğucak Mahallesi’ne getirildi.
Genç Taner bugün Söğütlü Soğucak Mahallesi’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Soğucak Mahalle Mezarlığı’na defnedilecek.
Mengen Haber vefat eden Taner Tıkız’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diler. Mekanı Cennet olsun

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL