Mengen Siyaset

Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak ve Heyetinden Anlamlı Ziyaret

Dededen Toruna Ak Partili Mengenli Genç Hemşerimiz İlker Erdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak ile kurum ziyaretlerine katılıyor. Mengen İlçemizin önceki Belediye Başkanlarından Sadık Erdoğan’ın torunu, Ak Parti Önceki Yönetim..

Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak ve Heyetinden Anlamlı Ziyaret

Dededen Toruna Ak Partili Mengenli Genç Hemşerimiz İlker Erdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak ile kurum ziyaretlerine katılıyor.

Mengen İlçemizin önceki Belediye Başkanlarından Sadık Erdoğan’ın torunu, Ak Parti Önceki Yönetim kurulu üyelerinden Sami Erdoğan’ın oğlu Ak Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi ve Başkan Yardımcısı İlker Erdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak ile birlikte İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette AK Partili gençler tarafından Aksoy’a çiçek takdim edildi.

Müdür Aksoy, ziyaretlerinden ötürü Başkan Bayrak ve beraberindekilere teşekkür etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Fatih Bayrak da Müdür Aksoy ve tüm emniyet teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi.

Mengen Haber olarak hemşerimiz İlker Erdoğan’a başarılar diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL