Spor

Gerede İlçesi Spor Kamuoyu Büyük Şok Yaşıyor

Gerede İlçesinde Spor Kamuoyu Şok Yaşıyor. Geredespor’da şok istifaların peşpeşe geldiği, başta Başkan Celal Uslu olmak üzere çok sayıda yönetim kurulu üyesinin istifa ettiği yazılıyor. TD Tarik Yurttaş’ın istifasının yanısıra,..

Gerede İlçesi Spor Kamuoyu Büyük Şok Yaşıyor

Gerede İlçesinde Spor Kamuoyu Şok Yaşıyor.
Geredespor’da şok istifaların peşpeşe geldiği, başta Başkan Celal Uslu olmak üzere çok sayıda yönetim kurulu üyesinin istifa ettiği yazılıyor.

TD Tarik Yurttaş’ın istifasının yanısıra, futbolculara izin verildiği konuşuluyor.

Geredespor’da şok bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Geredespor Başkanı Celal Uslu istifa etti. Uslu’nun istifasını takip eden süreçte yönetim kurulu feshedildi. Teknik Direktör Tarık Yurttaş da istifa etti. Futbolculara bir süreliğine izin verildi.
Kırmızı yeşilli temsilcimiz Geredespor, geçtiğimiz sezon Başkan Celal Uslu önderliğinde muazzam bir başarıya imza atarak Bolu Amatör Küme’yi namağlup lider tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselmişti.

Yeni sezona girilirken güçlü idari ve sportif yönetimler transferler birbiri ardına açıklanmış, takım birkaç gün önce yeni sezon hazırlıkları kapsamında kampa girmişti.

İddiaya göre kulüpteki birtakım gelişmelerden rahatsız olan Başkan Celal Uslu, idari ve sportif yönetimin bulunduğu Whatsapp grubuna istifa etme kararı aldığını, yeni bir başkanın ve yönetimin belirlenmesi gerektiğini bildirdi. Bunun üzerine şok olan yöneticiler, birbiri ardınca istifa etti. Teknik Direktör Tarık Yurttaş ve ekibi de istifa etti.

Edinilen bilgiye göre futbolculara birkaç günlüğüne izin verilirken, Geredesporlu bir futbolcunun sosyal medya paylaşımından sonra idari ve sportif yönetimin istifa ettiği, futbolculara bir süreliğine izin verildiği iddiası güçlendi.

Yeni sezona girilirken Geredespor’da suların ne zaman durulacağı ve takımın geleceği merak konusu. Kaynak:geredemedyatakip.com.tr ve manşet14

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL