Yaşam

‘Gezen sinema’ Bolu’ya geliyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın hayata geçirdiği ‘Gezen sinema’ projesi Bolu’ya geliyor. İlk olarak Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde düzenlenen Batı Karadeniz Kariyer Fuarı’na gelecek olan gezen sinema tırı daha sonra ilçelerde..

‘Gezen sinema’ Bolu’ya geliyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın hayata geçirdiği ‘Gezen sinema’ projesi Bolu’ya geliyor.

İlk olarak Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde düzenlenen Batı Karadeniz Kariyer Fuarı’na gelecek olan gezen sinema tırı daha sonra ilçelerde öğrencilerle buluşacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Sanat İçin Yola Çık Derneği iş birliğinde yürütülen proje için özel tasarlanan sinema tırıyla, sinema salonu olmayan ilçelerde temel eğitim ve ortaöğretim öğrencilerine film gösterimleri yapılıyor.

Tekirdağ’dan yola çıkan gezen sinema tırının Bolu’daki ilk durağı yarın (25 Mart) Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenen Batı Karadeniz Kariyer Fuarı olacak.

25-26 Mart tarihlerinde BAİBÜ’de olacak gezen sinema tırı daha sonra 28 Mart’ta Göynük, 29 Mart’ta Mudurnu, 30 Mart’ta Seben, 31 Mart’ta Dörtdivan ve Yeniçağ son olarak da 1 Nisan’da Gerede’de öğrencilerle buluşacak.

Gezen sinema tırı projesinin çalışmalarını instagram/gezensinema ve twitter/gezensinematr adreslerinden takip edilebilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL