Mengen

Hafızlar 100 Fidan Dikti

Mengen Müftülüğü Hafızlık Kuran kursunda eğitim ve öğretimlerine devam eden hafızlık öğrencileri, hafızlık kuran kursu bahçesine fidan diktiler. Mengen Müftüsü Mehmet Özcan ve Kuran Kursu Hocalarının hazır bulunduğu fidan dikme..

Hafızlar 100 Fidan Dikti

Mengen Müftülüğü Hafızlık Kuran kursunda eğitim ve öğretimlerine devam eden hafızlık öğrencileri, hafızlık kuran kursu bahçesine fidan diktiler.

Mengen Müftüsü Mehmet Özcan ve Kuran Kursu Hocalarının hazır bulunduğu fidan dikme etkinliğinde kurs bahçesine 100 adet fidan dikildi.

“Mengen Hafızlık Kuran Kursu” fidan dikimi ile ilgili olarak sosyal medya hesabında “Kıyamet Kopuyor Dahi Olsa Birinizin Elinde Fidan Varsa Onu Diksin” hadis-i şerifini paylaştı.

“Mengen Hafızlık Kuran Kursu”
“Çocukları çok seven ve ağaçlara çok değer veren, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz sallallahualeyhivesellemin dünyaya teşrif ettikleri gün olan Mevlid’i-Nebi’ yi kutlamak ve ülkemizin düşmanı hain terör örgütünün vatanımızda çıkarttığı orman yangınlarında açılan tahribata tepki olarak, Mengen İlçe Müftülüğümüzün riasetinde Kursumuzda eğitim-öğretimlerine devam eden öğrencilerimiz ile birlikte kurs bahçemize 100 adet servi fidanı diktik” cümlelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL