Mengen

Havalı Yedigöller

Yedigöller havadan çok havalı görünüyor. Yedigöller Milli Parkı’nda ki doğal ormanda bulunan ağaçların yaprakları sonbaharın etkisiyle sarı, yeşil ve kırmızının değişik tonlarını alarak eşsiz bir renk cümbüşü sunuyor. Yedi adet..

Havalı Yedigöller

Yedigöller havadan çok havalı görünüyor.

Yedigöller Milli Parkı’nda ki doğal ormanda bulunan ağaçların yaprakları sonbaharın etkisiyle sarı, yeşil ve kırmızının değişik tonlarını alarak eşsiz bir renk cümbüşü sunuyor.

Yedi adet gölün yer aldığı Yedigöller Milli Parkı’nda ağaçlar ve yaprakları mevsimin değişim etkisiyle her rengin tonunu alarak nefis görüntülerle adeta insanı büyülüyor.

Yedigöller’i ziyarete gelenler göl kenarlarında piknik ve yürüyüş yapabiliyor. Fotoğraf severler tabiatın eşsiz ve sayısız manzarasında fotoğraf çekebiliyorlar.

Bir şey daha var ki; havadan yedigöller milli parkı bir başka güzel. Drone görüntüleri ile ortaya çıkan bu eşsiz, bu sihirli atmosferi ve manzara görüntülerini sizler için paylaşıyoruz.

Fotoğrafları çeken ve sosyal medya hesabından paylaşan Utku Cihan’a teşekkür ediyoruz, Yedigöllerin muhteşem renk ve görüntüleri ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL