Yaşam

Hayvanları Koruma Toplantısı Vali Erkan Kılıç Başkanlığında Yapıldı.

2022 Yılı 2. İl Hayvanları Koruma Kurul Toplantısı Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın başkanlığında yapıldı. Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak, İl Emniyet Müdürü Sadettin..

Hayvanları Koruma Toplantısı Vali Erkan Kılıç Başkanlığında Yapıldı.

2022 Yılı 2. İl Hayvanları Koruma Kurul Toplantısı Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın başkanlığında yapıldı.

Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıd. Albay Haluk Saygılı, Bolu Barosu Av. Eda Aydemir, İl Müdürleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, DKMP şefi Betül Bayram, Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Figen Varlık ve hayvanları koruma dernekleri temsilcileri katıldı.

Sahipsiz hayvanlar için yapılan ve planlanan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda;

-Sahipsiz ve güçten düşmüş kedi ve köpeklerin en hızlı şekilde geçici hayvan bakımevine götürülmesi için gerekli iş ve işlemlerin ilgili kurumlarca yürütülmesine,

-Geçici hayvan bakımevi bulunan Bolu Belediyesince sahipsiz kedi ve köpeklerin kısırlaştırma, aşılama, işaretleme çalışmalarına aksatılmadan devam edilmesine,

-Geçici hayvan bakımevlerinde 10 gün süre ile gerekli duyurular yapılmasına rağmen sahiplendirilmesi yapılamayan hayvanların alındığı ortama geri bırakılmasına, bu ortamlarda besleme odaklarının kurulmasına kurulan besleme odaklarının takibinin yapılması ve yetersiz görülmesi halinde yeni besleme odaklarının kurulmasına ilişkin kararlar oy birliği ile alınmıştır.” denildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL