Spor

HentBolu&Irmak Hentbol Karşılaşmasını GSM Güler, Bağışçılar Vakfı ve Spor Yazarları Birlikte İzledi

Bugün Karaçayır Spor Salonu’nda oynanan Bağışçılar Vakfı HentBOLU SK – Zeytinburnu Irmakspor hentbol maçını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler’le birlikte Bolu’nun önemli spor yazarları da izledi. Bugün..

HentBolu&Irmak Hentbol Karşılaşmasını GSM Güler, Bağışçılar Vakfı ve Spor Yazarları Birlikte İzledi

Bugün Karaçayır Spor Salonu’nda oynanan Bağışçılar Vakfı HentBOLU SK – Zeytinburnu Irmakspor hentbol maçını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler’le birlikte Bolu’nun önemli spor yazarları da izledi.

Bugün Karaçayır Spor Salonu’nda oynanan Bağışçılar Vakfı HentBOLU SK – Zeytinburnu Irmakspor hentbol maçını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler’le birlikte Bolu’nun önemli spor yazarları da izledi.

Saat 15.00’te oynanan maçı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler ile birlikte Bağışçılar Vakfı HentBOLU Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selahattin Ensari, spor yazarları Fuat Bayramoğlu ve Mustafa Nuri Gürsoy da ilgiyle izledi. Maçın sonucu tüm sporseverleri üzerken Güler maç öncesi bir dizi ziyarette de bulundu.

Aday Hakem Kursuna Ziyaret

İl Müdürü Emrullah Güler, 8-9 Şubat 2025 tarihlerinde Kick Boks Federasyonu tarafından ilimizde düzenlenen Aday Hakem Yetiştirme Kursu’nu ziyaret etti. Ankara, Düzce, Sakarya ve ilimizden katılım sağlayan 15 kursiyerle bir araya gelen İl Müdürü, eğitim süreci hakkında bilgi aldı ve hakem adaylarıyla sohbet etti.

“Biz Bir Takımız” Projesine Destek

İl Müdürü Emrullah Güler daha sonra Bolu Gençlik Merkezi’nde düzenlenen “Biz Bir Takımız” projesine katılan öğrencileri ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2020 yılında geliştirilen Biz Bir Takımız projesi, farklı sosyo-kültürel geçmişlere sahip gençler arasında karşılıklı saygı ve güven ortamının oluşturulmasını amaçlamaktadır. Proje, gençlerin hem kendilerini hem de birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlayarak güçlenmelerine katkıda bulunurken, spor aracılığıyla birlikte yaşama kültürünü geliştirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda, 6. sınıfta öğrenim gören öğrenciler, 17 hafta boyunca haftada 2’şer saat süren spor ve sosyal uyum eğitimlerine (toplam 4 saat) katılacak. Ayrıca proje, aile bilgilendirme etkinlikleri ve öğrenciler arasında karşılıklı il ziyaretlerini de içeriyor.

Son Ziyaret Antrenör Kursuna

İl Müdürü Emrullah Güler, Olimpiyat Genç Ofis Kick Boks ve Taekwondo Salonu’nda düzenlenen Kick Boks 3. Kademe Kıdemli Antrenör Kursu’nu ziyaret etti. Antrenör adaylarıyla bir araya gelip, eğitim süreci hakkında bilgi alarak kursiyerlere başarılar diledi.
Haber.Futbolumuz.Com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL