Yaşam

Hiç İyi Şeyler Düşünmüyorum

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu Belediye Meclisi üyelerinin belediye tarafından suya yapılan yüzde 44’lük indirimin iptali için dava açtıklarını söyledi. Davayı açan Avukat Hatice Dinç Doğuluer gerçekdışı..

Hiç İyi Şeyler Düşünmüyorum

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu Belediye Meclisi üyelerinin belediye tarafından suya yapılan yüzde 44’lük indirimin iptali için dava açtıklarını söyledi. Davayı açan Avukat Hatice Dinç Doğuluer gerçekdışı beyanda bulunduğunu ifade etti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu Belediye Meclisi üyelerinin belediye tarafından suya yapılan yüzde 44’lük indirimin iptali için dava açtıkları yönünde bir paylaşımda bulundu. Başkan Özcan, paylaşımın altına, “Türkiye bunu da gördü. Elektrik, doğalgaz ve akaryakıta 3 haneli bindirimler yapılırken; biz Bolu Belediyesi olarak suya %44 oranında indirim yaptık diye AK PARTİ meclis üyesi, kararın iptali için dava açmış. Allah’ım bu mübarek günde aklıma mukayyet ol ne olur.” diye yazdı.

DAVAYI AÇAN AVUKAT KONUYA AÇIKLIK GETİRDİ

Davayı açan Avukat Hatice Dinç Doğuluer, Tanju Özcan’ın gerçekdışı beyanda bulunduğunu ifade ederek, sosyal medya üzerinden konuya açıklık getirdi.

Açılan davaya ait evrağı paylaşan Hatice Dinç Doğuluer, paylaşımın altına şu notu düştü; “Hic iyi şeyler düşünmüyorum. Bolumuzu ve Bolu halkının çıkarlarını düşünen bir vatandaş olarak, açmış olduğum davayı Tanju Özcan’ın sözde (diplomalı) bir hukukçu olarak bu şekilde nasıl yorumladığını anlayabilmiş değilim. Açmış olduğum davada, kendisinin cesaret edip paylaşamadığı, ekte görünen davanın izahı bölümünün okunması ile anlaşılacağı üzere;

1. Vatandaşlarımızdan büyük tepki alan, Dijital saatler ile mekanik saatler arasındaki belirlenen metreküp birim fiyatlarındaki % 80’lik fahiş farkı,

2. Dijital su saati kullananların metazori olarak mekanik saate dönüşlerini “zorunlu olarak değiştirilmesi” ibaresinin iptalini;

Talep etmiş bulunmaktayım. Tanju Özcan’da bunu bilmekte ancak gerçekdışı beyanlarla ve algı operasyonlarıyla kendi hata ve kusurlarını örtmek, halkı aldatmak amacıyla ne bir hukukçuya, ne de bir belediye başkanına yakışmayacak, gerçekdışı bu açıklamayı yapmıştır. Kendisini doğruları söylemeye davet ediyorum. Kamuoyuna Saygılarımla.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL