Mengen Yaşam

Hüseyin Varlık İsmi Yaşayacak

Mengen Belediyesi ‘Hüseyin Varlık’ ismini ölümsüzleştirdi Mengen Belediyesi, geçtiğimiz yıl yaşamını kaybeden gazeteci ve fotoğraf sanatçısı Hüseyin Varlık’ın ismini yıllardır yaşadığı Gentaş sitesinde yeni açılan bir caddeye meclis kararıyla vererek..

Hüseyin Varlık İsmi Yaşayacak

Mengen Belediyesi ‘Hüseyin Varlık’ ismini ölümsüzleştirdi

Mengen Belediyesi, geçtiğimiz yıl yaşamını kaybeden gazeteci ve fotoğraf sanatçısı Hüseyin Varlık’ın ismini yıllardır yaşadığı Gentaş sitesinde yeni açılan bir caddeye meclis kararıyla vererek ölümsüzleştirdi.Mengen Belediyesi ‘Hüseyin Varlık’ ismini ölümsüzleştirdi10 Ocak Çalışan Gazeteciler nedeniyle bugün gerçekleştirilen törende “ FOTO HÜSEYİN VARLIK CADDESİ” tabelası törenle yerine kondu. Törende konuşan Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut “ Merhum Hüseyin Varlık, insan gibi bir insan, adam gibi bir adam. Onun yaşadığı şu sokaklarda onun isminin geçmesini biz çok arzu ettik. Ben öncelikle babalarının attığı adımları devam ettiren sevgili 2 yavrusunu yürekten kutluyorum. Kısa süre içinde yaşadıkları o zamansız ve yaşadıkları o büyük acıyı unutmaları mümkün değil. Babaların kendi yüreklerinde bıraktığı kor hiçbir zaman küllenmez ama hayatta bir devamlılıkta var. Onu adını yaşatmak ve attığı adımları devam ettirmek çok önemli” diyerek Bolu’dan gelen basın mensuplarıyla birlikte “ FOTO HÜSEYİN VARLIK CADDESİ” tabelasını merhum Hüseyin Varlık’ın ailesi ile birlikte törenle yerine koydu.

 

Fotoğrafçılığın yanı sıra ulusal basın kuruluşlarının Mengen temsilciliğini de yapan Hüseyin Varlık uzun yıllar Türkbeyli mahallesinde yaşamış ve yaşamını yitirdikten sonrada Gentaş sitesinde yeni açılan bir caddeye ismi meclis kararıyla verilmişti…

Haber Bolu Objektif…

ManşetFotoğraf mengen.gen.tr

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL