Mengen

İBV Mengen Gastronomi Kampüsünde

 İBV Yönetim ve Mütevelli Heyet Üyeleri Mengen Kampüsünde incelemelerde bulundu… İzzet Baysal Vakfı İBV Yönetim Kurulu ve Mütevelli heyeti üyelerinden oluşan heyet,“BAİBÜ Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüs..

İBV Mengen Gastronomi Kampüsünde

 İBV Yönetim ve Mütevelli Heyet Üyeleri Mengen Kampüsünde incelemelerde bulundu…

İzzet Baysal Vakfı İBV Yönetim Kurulu ve Mütevelli heyeti üyelerinden oluşan heyet,“BAİBÜ Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüs inşaatını ziyaret ettiler.

İzzet Baysal Vakfı yönetim kurulu üyesi Fatih Yamaner ve Necdet Gören, mütevelli heyet üyesi Mustafa Meterelliyöz ve İBV kontrol mühendisi Muhsin Demir BAİBÜ Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüs inşaatında incelemelerde bulundular ve inşaat ile ilgili bilgi aldılar.

Yamaner Mücevher ve Kuyumculuk ve Fay Yamaner Sahibi aynı zamanda İBV Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Yamaner ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada…”İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri tarafından yapımı üstlenilen “BAİBÜ Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüsü” inşaatımız devam ediyor. İzzet Baysal Vakfı yönetim kurulu üyemiz Necdet Gören, mütevelli heyet üyemiz Mustafa Meterelliyöz ve İBV kontrol mühendisimiz Muhsin Demir ile beraber devam eden Mengen inşaatında incelemelerde bulunduk” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL