Yaşam

İl Başkanı Suat Güner Çocuklarla Kardelen’de Futbol Oynadı

Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Yunus Diye” çocuk oyununu izlemeye gelen miniklerle oyundan sonra futbol oynadı. Bolu Kardelen Meydanında çocuklar tarafından büyük ilgi ile izlenen Yunus Emre’yi anlatan..

İl Başkanı Suat Güner Çocuklarla Kardelen’de Futbol Oynadı

Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Yunus Diye” çocuk oyununu izlemeye gelen miniklerle oyundan sonra futbol oynadı.

Bolu Kardelen Meydanında çocuklar tarafından büyük ilgi ile izlenen Yunus Emre’yi anlatan ‘Yunus Diye’ isimli çocuk oyunundan sonra Ak Parti İl Başkanı Suat Güner çocuklarla kardelen meydanında futbol oynadı.

Çocuklarla hemen kaynaşan ve oyunla ilgili ne düşündüklerini soran ve sohbet Başkan Güner; oyunu izlemeye gelen çocukların ısrarı ile futbol oyunlarına katıldı.

Sahne önünde futbol oynamaya çalışan miniklere, Ak Parti İl Başkanı Suat Güner’de eşlik edince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Yunus Emre’nin “Bir avuç toprak, biraz da suyum ben. Neyimle Övüneyim. İşte buyum ben” sözünü anımsatan Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, “ Yunus Emre, Türk birliğinin ve kardeşliğinin sağlanmasında rol almış, ilham kaynağı olmuş öncü isimlerinden birisidir.”

İl Bşkanı Güner, Organizasyon İl Kültür Müdürlüğümüze, oyunu izlemeye gelen minik yavrularımıza ve öğrenci velilerimize katlımları için teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL