Siyaset Yaşam

İl Başkanı Suat Güner Semt Pazarlarında Esnaf ve Vatandaşla Buluştu

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’e pazar esnafı ve vatandaştan büyük ilgi. Bahçelievler Mahalle Pazarı’nı ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla buluşan İl Başkanı Suat Güner ve heyetine esnaf..

İl Başkanı Suat Güner Semt Pazarlarında Esnaf ve Vatandaşla Buluştu

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’e pazar esnafı ve vatandaştan büyük ilgi.

Bahçelievler Mahalle Pazarı’nı ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla buluşan İl Başkanı Suat Güner ve heyetine esnaf ve vatandaşlar yoğun teveccüh gösterdi. İl Başkanı Güner’in pazar esnafı ve vatandaşlarla yapmış olduğu sohbet ve kurduğu sıcak samimiyet pazara gelen vatandaşlar tarafından da dikkatle takip edildi.

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Altındal’ın da eşlik ettiği pazar ziyaretinde İl Başkanı Suat Güner esnafa hayırlı işler dileyerek, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Ak Parti İl Başkanı Güner, pazar esnafının ve vatandaşların dile getirdikleri sorunlarla ilgili notlar aldı.

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner’in pazar ziyaretine Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Ak Parti Bolu İl Başkanlığı Yürütme Kurulu Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri Ayşe Bozacı, İlker Aktaş ve Ufuk Karadağ eşlik ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL