Yaşam

İl Özel İdare Kiracılarına Kira Ertelemesi

Mengen İl Genel Meclisi Üyesi Eyüp Beşli Bolu İl Özel İdaresi dükkânlarında kiracı olan esnaflar için üç ay kira ertelemesi talebinde bulunduklarını açıkladı. Mengen İl Genel Meclis üyesi Eyüp Beşli,..

İl Özel İdare Kiracılarına Kira Ertelemesi

Mengen İl Genel Meclisi Üyesi Eyüp Beşli Bolu İl Özel İdaresi dükkânlarında kiracı olan esnaflar için üç ay kira ertelemesi talebinde bulunduklarını açıkladı.

Mengen İl Genel Meclis üyesi Eyüp Beşli, pandemi sürecinde son alınan tedbirlerin ardından esnafımızın sıkıntısını giderecek hiçbir karar alınmadı. Vergilerini ödeyemez duruma gelen esnafımız, siftah etmeden dükkânını kapatıyor.

Esnafımızın yükünü bir nebze olsun hafifletebilmek adına Özel İdaremize ait işyerlerinden dükkânı kapalı olan esnafımızın kiralarının 3 ay ertelenmesi konusunda meclise sözlü önerge verdik” dedi.

Bolu İl Özel İdaresi dükkânlarında kiracı olan esnafların ekonomik sıkıntılarının azaltılmasına adına 3 ay kira ertelemesi talebinde bulunduklarını söyleyen CHP Mengen İl Genel Meclis üyesi Eyüp Beşli, kararın Vali Ahmet Ümit yetkisinde olduğunu ifade ederek, konunun takipçisi olacaklarını açıkladı.

“Bizler İl Genel Meclisi CHP grubu olarak, esnafımızın yükünü bir nebze olsun hafifletebilmek adına Özel İdaremize ait işyerlerinden dükkânı kapalı olan esnafımızın kiralarının 3 ay ertelenmesi konusunda meclise sözlü önerge verdik. Bu konu ile ilgili yetki Vali Bey’e verildi. Meclis Başkanımız konuyla ilgili Vali Bey ile görüşeceğini ve meclise bilgi vereceğini beyan etti. Biz de CHP grubu olarak konunun takipçisi olacağız. Esnafımızı biraz olsun rahatlatmak adına girişimlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu. Kaynak ve Alıntı. KöroğluGazetesi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL