Mengen Siyaset

İlk İşimiz İlçemizi Temizleyecek Tarihinin En Kapsamlı Gastronomi Festivalini Yapacağız

İlimiz Mengen ilçesinde Mayıs ayında yapılan seçimlerde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan genç iş insanı Tugay Kabasakaloğlu, Mengen ilçesinden belediye başkanlığı için aday adayı oldu. Mayıs ayında yapılan genel..

İlk İşimiz İlçemizi Temizleyecek Tarihinin En Kapsamlı Gastronomi Festivalini Yapacağız

İlimiz Mengen ilçesinde Mayıs ayında yapılan seçimlerde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan genç iş insanı Tugay Kabasakaloğlu, Mengen ilçesinden belediye başkanlığı için aday adayı oldu.

Mayıs ayında yapılan genel seçimlerde AK Parti’den Bolu milletvekili aday adayı olan genç iş insanı Tugay Kabasakaloğlu, 2024 yılı Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde Mengen’den belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Uzun yıllardır AK Parti’de görev yapan ve ilçenin sevilen iş adamlarından olan  Tugay Kabasakaloğlu, bu kez belediye başkan aday adaylığı için sahaya iniyor.

“MENGEN’İN BÜYÜMESİ İÇİN ADAY ADAYIYIM

Mengen’in büyümesi, Mengen’in gelişmesi ve diğer ilçelerden geri kalmaması ve hatta diğer ilçeleri geçmesi için aday adayı olduğunu vurgulayan Tugay Kabasakaloğlu “Ben Tugay Kabasakoğlu. 1983 Mengen doğumluyum ve uzun yıllardır Mengen’de ticaretle uğraşmaktayım. Geçtğimiz süreçte Bolu ilinden milletvekili aday adayı olmuştum, şuan ise büyüyüp yetiştiğim, ticaret yaptığım, ekmek yediğim ilçemden cennet Mengenimden Mengen Belediye Başkanlığı’na aday adaylığımı açıklıyorum. Mengen ilçemizde uzun yıllardan beri ticaret ile uğraşan bir ailenin çocuğuyum ve aynı zamanda ilçemizde 4 ayrı sektörde ticaret yürütmekte, 30 civarı çalışanı olan 4 firmanın da sahibiyim. Adalet ve Kalkınma Partisi’nde yaklaşık 18 yıldır çeşitli görevlerde bulundum. İlçemize yapılan birçok hizmette  desteğim katkım illaki vardır. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Mengen için, Mengen’in büyümesi için, Mengen’in ivme kazanması için, Mengen’in diğer ilçelerden geri kalmaması ve hatta onları geçmek için aday adayıyım. Allahım bana Mengen’e iyi hizmet yapmayı nasip edecekse, hakkımda hayırlısı olacaksa ve kazandıracaksa nasip etsin inşallah. Bu hizmet yarışıdır. Bu Mengen yarışıdır, Mengen’e değer katma yarışıdır. Ben olacağım diye birşey yok. İnşallah Mengen’e kim daha çok hizmet verecekse o olur. İlçemizin birikmiş birçok sorunu var. Hepsini üç ölçekte ele alıp yapacağız. En hızlı yapılacaklar, orta vadeli yapılacaklar ve uzun vadede yapılacaklar” dedi.

“İLK İŞİMİZ İLÇEMİZİ TEMİZLEYECEĞİZ”

Mengen Belediye Başkanı seçilirse ilk yapacağı projesini de açıklayan Kabasakaloğlu “Size buradan Mengen ilçemizde ilk yapacağım işi söyleyeyim. İlçemizi temizleyeceğim. Pırıl pırıl yapacağım. Çöp sistemini değiştireceğim, çöplükleri değiştireceğim, cadde ve sokaklarımızı tertemiz edeceğim. O minik dostlarımıza, sokak hayvanlarına kalıcı mantıklı kanunlar çerçevesinde onların yaşamlarını da koruyarak bir çözüm getireceğim. İlk yapacağım iş budur. Allah bana bu görevi nasip ederse bana ilk ayımda bunu sorun.  Başladınız mı?  Diye sorun” ifadelerini kullandı.

“MENGEN’İ TURİZM KENTİ YAPIP İLÇEMİZE PARA KAZANDIRACAĞIZ” O ESKİ ÖZLENEN FESTİVALLERİMİZİ HEMEN ÖNÜMÜZDEKİ YIL 3 GÜNE ÇIKARARAK MENGEN TAHİNİNİN EN KAPSAMLI GASTRONOMİ FESTİVALİNİ YAPACAGIZ VE FESTİVALİMİZİ GERİ KAZANACAGIZ.

Aşçılarıyla ünlü ilçemiz Mengen’i turizm kenti yaparak ilçeye, ilçe esnafına para kazandıracaklarını belirten Kabasakaloğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü: “İlçemizin mahalle mahalle, sokak sokak öyle makam aracı kullanmadan yürüyerek gezerek yerinde herşeyin çözümünü getireceğiz. Tabiki sadece cadde ve sokakları temizlemek toparlamak değil Mengen’e hizmet. Mengen’e ivme kazandıracağız, Mengen’e para kazandıracağız. Mengen’i turizm kenti yapacağız. Mengen’de Türkiye’nin en büyük kadın kooperatifciliğini kuracağız. Yani yapacağımız çok şey var. Tabi bunlar projeler ile olacak. Herşey bilimsel ölçülerde, herşey akademik desteklerle olacak. Bu büyük devletimizin her fırsatından faydalanacağız. Belediyemize AR-GE birimi kullanacağız. Yapacağımız işlerin bir çoğunu hibe olarak alacağız Mengen’e. Para çıkmadan yapacağız biz bu işleri. Yani yapacağımız bir sürü şey var. Buna ne saatler yeter, ne günler yeter. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Aday adaylığımız hayırlı olmasını diler saygı ve selamlarımı sunarım.

YORUMLAR (1)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL