Mengen Yaşam

İmam Hatip Pırıl Pırıl Oldu

Mengen İmam Hatip Lisesi Baştan Aşağı Yenilendi Mengen İmam Hatip Lisesi, Eğitim ve Öğretim Binalarının dış ve iç cephelerin onarımı, bakımı ve boyama işlemleri tamamlandı. İmam Hatip Lisesi yerleşkesinde bulunan..

İmam Hatip Pırıl Pırıl Oldu

Mengen İmam Hatip Lisesi Baştan Aşağı Yenilendi

Mengen İmam Hatip Lisesi, Eğitim ve Öğretim Binalarının dış ve iç cephelerin onarımı, bakımı ve boyama işlemleri tamamlandı.

İmam Hatip Lisesi yerleşkesinde bulunan eğitim ve öğretim binalarının tamamı bakım, onarım ve boyama işlemlerinden geçerek yenilendi.

Sosyal medya hesabından konu ile ilgili paylaşımda bulunan Mengen İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Çelepçi “Allah devlete millete zeval vermesin” diyerek şu açıklamalarda bulundu.
“Mengen İmam Hatip Lisesi’nin boya ve bakım onarım işleri tamamlandı. Maddi katkılarından dolayı Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüze, Mengen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Mengen İmam Hatip Mezunlar ve Mensupları Derneğine, Okul idarelerimize ve Ömer Almalı’ya teşekkür ediyorum. Ayrıca emeği geçen okulu boyayan Ustamız Ahmet Cinbir’e teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL