Yaşam

İşlenen Cinayette Karar Açıklandı

Geçen yıl Mudurnu ilçesine bağlı Yenişeyhler köyünde mangal yaparken tartıştığı arkadaşı Güray U.’u (38) bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Ferdi G. (21), müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mudurnu’da geçen yıl Güray..

İşlenen Cinayette Karar Açıklandı

Geçen yıl Mudurnu ilçesine bağlı Yenişeyhler köyünde mangal yaparken tartıştığı arkadaşı Güray U.’u (38) bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Ferdi G. (21), müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Mudurnu’da geçen yıl Güray U. ve arkadaşı Ferdi G. arasında, mangal yaptıkları sırada tartışma çıktı. G., tartışmada arkadaşını bıçakladı. Ferdi G., olayın ardından kaçarken, Güray U. da yanına gelen arkadaşlarına güçlükle “Beni Ferdi bıçakladı” dedi. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Güray U.’un hayatını kaybettiğini belirledi. Güvenlik güçlerince kısa sürede yakalanan Ferdi G. ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. G.–. hakkında ‘kasten öldürme’ suçlamasıyla müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

CİNAYETİ KESİNLİKLE BEN İŞLEMEDİM

Bolu 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına tutuklu sanık Ferdi G., Güray U.’un yakınları ve taraf avukatları katıldı.

Duruşmada son savunmasını yapan G., suçlamaları reddederek, olay anında kendisinin dövüldüğünü, baygınlık geçirdiğini, bu sırada ormanda uzun bir gölge gördüğünü, cinayeti de bu gölgenin işlediğini söyledi. G., “Cinayeti kesinlikle ben işlemedim.

Tahliyemi ve beraatimi istiyorum” dedi. Mahkeme heyeti, ‘kasten öldürme’ suçunu işlediğine kanaat getirdiği sanık Ferdi G.’ün müebbet hapis ile cezalandırılmasına karar verdi.Güray U.’un eşi 3 çocuk annesi Sevinç U. da müebbet hapis kararını duyunca “Adalet yerini buldu. Kocamın katilinin en az 35 yıl hapis yatacak olması beni biraz da olsa teselli edecek” diye konuştu.Duruşma sonrası sanık Ferdi G.’ün annesinin ise ağladığı görüldü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL