Yaşam

İstanbul Kocaeli Düzce ve Bolu’dan Gelmişler

Sakarya’da, bir hayvan koruma ve yetiştirme derneğine düzenlenen baskında, horoz dövüşü yaptıranlar suçüstü yakalandı. İçlerinde çok sayıda Bolulu vatandaşın da olduğu toplamda 77 kişiye 345 bin lira para cezası kesildi…

İstanbul Kocaeli Düzce ve Bolu’dan Gelmişler

Sakarya’da, bir hayvan koruma ve yetiştirme derneğine düzenlenen baskında, horoz dövüşü yaptıranlar suçüstü yakalandı. İçlerinde çok sayıda Bolulu vatandaşın da olduğu toplamda 77 kişiye 345 bin lira para cezası kesildi.

Sakarya’nın Karasu ilçesinde, Karasu Hayvanları Koruma ve Yetiştirme Derneği’ne yapılan baskında, horoz dövüşü yaptıranları suçüstü yakaladı. İstanbul, Kocaeli, Düzce ve Bolu gibi illerden Sakarya’ya gelen 77 kişiye koronavirüs tedbirlerine uymamaları ve kumar oynamaları nedeniyle toplam 345 bin 422 lira ceza kesildi.

Karasu Kuyumculu Mahallesi’nde bulunan Karasu Hayvanları Koruma ve Yetiştirme Derneği’nde horoz dövüşü yapıldığına dair ihbar alan Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri baskın yaptı. Koronavirüs önlemlerinin hiçe sayıldığı dernek binasına giren ekipler, horoz dövüşünü sonlandırdı.

BOLU’DAN GİDEN ÇOK SAYIDA KİŞİ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Ekipler, İstanbul, Kocaeli, Düzce ve Bolu gibi illerden Sakarya’ya gelen 77 kişiye koronavirüs tedbirlerine uymamaları ve kumar oynamaları nedeniyle toplam 345 bin 422 lira ceza kesti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL