Köylerimiz Mengen

Kasım’da Gündeme Taşınacak mı?

İl Genel Meclisi Kasım Ayı toplantıları Pazartesi günü başlıyor. İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer Başkanlığında gerçekleşecek olan toplantıların ilk haftasında Bolu ve ilçeleri ile alakalı gündem maddeleri ele alınacak…

Kasım’da Gündeme Taşınacak mı?

İl Genel Meclisi Kasım Ayı toplantıları Pazartesi günü başlıyor.

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer Başkanlığında gerçekleşecek olan toplantıların ilk haftasında Bolu ve ilçeleri ile alakalı gündem maddeleri ele alınacak.

Daha sonra ay sonuna kadar devam edecek toplantılarda kamu kurum ve kuruluşlarının bütçe talepleri ele alınacak ve 2021 yılının bütçesi belirlenmiş olacak.

Bunun yanı sıra; Mengen Belediyesi ile Gerede Belediyesi arasında devam eden ve yargıya taşınan su tahsisi meselesinin Mengen İl Genel Meclisi üyeleri tarafından Kasım Ayı Toplantılarında gündeme taşınıp taşınmayacağı merak ediliyor.

Bilindiği üzere Ak parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk Mengen İlçesinde yapmış olduğu basın açıklamasında, Mengen Belediyesi ile Gerede Belediyesi arasında yapılan protokoldeki 5. maddeye vurgu yapmış, Mengen Belediye Başkanını eleştirmiş, Gerede Belediyesine ise su işinden vazgeçmesini istemişti.

Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut yaptığı basın açıklamasında Gerede Belediyesini eleştirerek Gerede’nin suya ihtiyacı yok demişti.

Gerede yerel basınında sessiz kalmakla eleştirilen Gerede İl Genel Meclisi üyeleri sessizliklerini korurken, Ak Parti ve CHP Mengen İl Genel Meclisi üyelerinin Kasım Ayı İl Genel Meclisi toplantılarında takınacakları tavır ile domuz Alanı, Kirazlı1, Kirazlı2, Keçeli Pınar suları hakkındaki düşünceleri Mengen Kamuoyu tarafından merak ediliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL