Mengen

Büyükkılıç Makam Koltuğunu Verdi

Mengen İlçe Kaymakamı Betül Büyükkılıç’tan Bolu’da derece alan öğrencilere çok anlamlı ve büyük ödül. Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç “Sağlık Çalışanlarına Vefa” konulu mektup, resim, kısa film yarışmaları sonucunda, derece alan..

Büyükkılıç Makam Koltuğunu Verdi

Mengen İlçe Kaymakamı Betül Büyükkılıç’tan Bolu’da derece alan öğrencilere çok anlamlı ve büyük ödül.

Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç “Sağlık Çalışanlarına Vefa” konulu mektup, resim, kısa film yarışmaları sonucunda, derece alan iki kız öğrenciye makam koltuğunu geçici süre ile hediye etti.

Bolu ilinde ilkokul öğrencileri arasında düzenlenen mektup yarışmasında il ikincisi olan Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Eylül Ece Aydemir ile Ortaokullar arası resim yarışmasında il üçüncüsü olan Atatürk Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Elif Nur Kaçmaz’ı makamında kabul eden Mengen İlçe Kaymakamı Betül Büyükkılıç, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik ederek, hediyelerini takdim etti.

Kaymakam Büyükkılıç,bir süre sohbet ettiği öğrencilere hediyelerini takdim ettikten sonra, Makam Koltuğunu da bir süreliğine başarılı öğrencilere devretti.

Kaymakamlık Makam koltuğuna bir süreliğine oturan başarılı öğrenciler Mengen Kaymakamı Betül Büyükkılıç’ın bu hassasiyeti karşısında duygulu anlar yaşadılar.

Kaymakam Büyükkılıç; ” öğrencilerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Onlar her zaman en güzel mevkiler layıklar. Çocuklarımızın vatana, millete ve ailelerine hayırlı birer evlat olmalarını ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL